Glamour's daghoroscoop: donderdag 14 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Focus je niet op de verschillen tussen jou en anderen, maar zoek naar de overeenkomsten. Vandaag is het uitermate belangrijk om heel voorzichtig om te gaan met anderen.

STIER
21 april-20 mei

Kun je in je eentje iets veranderen aan processen op je werk? Nee, maar je laat in ieder flink van je horen. Wees voorbereid op wisselende reacties van anderen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Denk niet klein maar denk groot. Visualiseer wat je dit jaar wil doen, wil zien, wil ontdekken en mediteer zo vaak mogelijk over dat glorieuze moment. Wonderen gebeuren!

KREEFT
22 juni-22 juli

Het heeft weinig zin om te mokken, maar je doet jezelf tekort als je doet alsof je niet gekwetst bent. Wat helpt? Duidelijk uitspreken dat bepaalde zaken te ver gaan.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je inzet voor anderen verdient een compliment, Leeuw. Jij bent een belangrijk onderdeel van de teams (in de breedst mogelijke betekenis) waar je deel van uitmaakt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hou er rekening mee dat iemand een beroep op je doet. Nee zeggen is eigenlijk niet te doen. Pas je plannen aan en geniet van het goede gevoel dat je aan je daad overhoudt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Versla de verveling en jaag die boze of sombere bui weg. Al moet je het uit je tenen halen: zoek naar dingen om dankbaar voor te zijn. Humor is het beste medicijn.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Jouw planning/wensen lopen niet samen met die van anderen. Laat je humeur er niet door verpesten. Bepaalde mensen mag je vandaag gerust uit de weg gaan. Beter zelfs.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Bespreek zakelijke plannen met mensen die ermee te maken hebben of verstand van hebben. Reageer snel op bericht over een situatie die al een tijdje speelt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Voelt het alsof de halve wereld tegen je is en alle pech op jouw bordje belandt? Als je onhaalbare verwachtingen kunt loslaten, is de strijd voorbij…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Opgekropte emoties kunnen ineens naar boven komen. Die emotionele reactie zat er eigenlijk al aan te komen. Laat het gebeuren en wees niet zo streng voor jezelf.

VISSEN
20 februari-20 maart

Er zijn van die dagen dat je het gevoel hebt dat de tijd door je vingers glipt. Kan gebeuren, als je werk er maar geen hinder van ondervindt. Stel prioriteiten, Vissen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie