Glamour's daghoroscoop: vrijdag 15 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Laat ergernissen niet de overhand krijgen, Ram. Het loopt momenteel niet echt lekker tussen jou en een vriendin. Neem er even wat afstand van om af te koelen.

STIER
21 april-20 mei

Het schiet allemaal niet op. Het gaat allemaal te langzaam, in de verkeerde volgorde of op een onlogische manier. Pas op; de samenwerking verloopt vandaag niet echt lekker.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Of een plan echt kan doorgaan, hangt van diverse factoren af. Als er dingen zijn die je nu al kunt regelen of onderzoeken: doe dat dan. Een oplossing is dichterbij dan je denkt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Jij laat het achterste van je tong niet zien. Uit koppigheid, trots of omdat je iets wil bewijzen. Zolang je over je werk maar blijft communiceren, is er niks aan de hand.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Verstand en gevoel zitten misschien niet op dezelfde lijn. Maak je in ieder geval niet druk om problemen van anderen. Je voelt je soms te verantwoordelijk, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Juist door heel methodisch en logisch te werken, kom je vandaag ver. Soms moet je gewoon je verstand op nul zetten en doen wat er moet gebeuren. Ook dat is wel eens fijn.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Even klagen is prima, maar pas op dat je niet blijft hangen in zelfmedelijden. Verwacht niet dat anderen het roerend met je eens zijn. Leven en laten leven, Weegschaal!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een lastige situatie wordt heel anders als jij je kunt verplaatsen in de ander. Niet makkelijk, maar het siert je enorm als je over je weerstand kunt stappen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Wil je een plan in werking laten gaan? Dan is het tijd om ermee te beginnen! Kondig het aan en begin. Geen woorden, maar daden. Daar ga je mee scoren vandaag.

STEENBOK
22 december-20 januari

Nu je nog eens nadenkt over een idee; het kan zelfs nóg beter, Steenbok. Eigenlijk weet je al hoe je het zou moeten, dus verander je plannen en doe wat je moet doen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Kom voor jezelf op en maak duidelijk wat je nodig hebt. Dat geldt voor je relatie, maar op een ander niveau ook voor je werk. Mensen kunnen jouw gedachten niet lezen!

VISSEN
20 februari-20 maart

Je kunt je vinger er niet op leggen, maar je voelt aan je water dat er iets aan de hand is met iemand. Vragen mag, aandringen is zinloos. Het wordt uiteindelijk duidelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie