Glamour's daghoroscoop: zaterdag 16 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het voelt waarschijnlijk tegennatuurlijk om je terug te trekken of afstand te nemen, maar toch is het nu een goede zet. Zaken nu forceren, kost meer dan het je oplevert.

STIER
21 april-20 mei

Geduld oefenen voelt vandaag als een kwelling. Je kunt er zelfs emotioneel van worden. Het zit inderdaad even niet mee, Stier. Maar: ook dit gaat weer voorbij.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een prima dag om je (toekomst)plannen te bespreken met je naasten. Zonder hun steun wordt het immers een stuk lastiger. Er staat veel moois voor je klaar. Reik er naar uit.

KREEFT
22 juni-22 juli

Iedere dag is een mooie dag om mensen te bedanken. Voor hun liefde, steun, aandacht, vriendschap enzovoort. Spreek hardop uit wat in je hart leeft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Veel mensen hebben momenteel een kort lontje en eerlijk gezegd zit jij nu ook niet echt lekker in je vel. Woorden die je uitspreekt, kun je niet meer ongezegd maken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Drama-alert in je omgeving. Voordat je je er in laat betrekken: wíl je dat ook? Alsof je niet genoeg hebt aan je eigen zorgen! Je hoeft hier echt niks mee te doen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Zorg eerst voor jezelf en maak je daarna pas druk om anderen. Klinkt egoïstisch, maar je kunt er pas voor anderen zijn als je er ruimte voor hebt. En dat is er (nog) niet.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Geeft iets/iemand het voordeel van de twijfel en trek nog geen conclusie. De eerste indruk is namelijk niet altijd de beste. Laat je verrassen en verbazen…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

De kleinste details zijn nu extra belangrijk, maar jij hebt daar helemaal geen zin in. Het gaat niet alleen om de grote lijn! Haast is vandaag je grootste vijand.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hebt een hoop te geven aan anderen en mensen kunnen ook echt iets met jouw steun of advies. Enige waar je op moet letten, is de manier waarop je het brengt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

De uitdaging is om naar je verstand te luisteren en tegelijkertijd je gevoel te volgen. Er zit een kern van waarheid in een verwijt. Wijs het niet meteen van de hand.

VISSEN
20 februari-20 maart

Jij weet heel goed wat je nu nodig hebt, maar het is misschien lastig om dat duidelijk te maken. Vooral als je geen hoogte krijgt van de ander. Dat maakt het zo moeilijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie