Glamour's daghoroscoop: zondag 17 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als je heel eerlijk naar jezelf kijkt, zie je misschien ook dat je sommige dingen niet echt handig hebt aangepakt. Je krijgt iedere dag de kans om het beter te doen, Ram!

STIER
21 april-20 mei

Als jij voor iemand valt, val je hard. Jij laat er geen gras over groeien en initiatief nemen gaat je vandaag heel makkelijk af. Dat levert beslist iets op!

TWEELINGEN
22 april-21 mei

Van sommige mensen krijg je totaal geen hoogte. Trek het je niet persoonlijk aan. Het zegt namelijk meer over hen dan over jou. Laat je humeur er niet door verpesten.

KREEFT
22 juni-22 juli

Dit is een mooie dag om een begin te maken met plannen die al een tijdje op de plank staan. De kans bestaat dat je je partner nog moet overtuigen, maar jij gaat ervoor!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je kunt van iedereen wel iets leren. Trek je op aan mensen die je bewondert en doe (op jouw manier) wat zij doen. Jezelf vergelijken wordt op deze manier iets moois.

MAAGD
24 augustus-22 september

Liefde is niet alleen samen leuke dingen doen, maar er ook voor elkaar zijn als het even niet zo makkelijk is. Jij weet als geen ander hoe dat moet. Topper!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een doorbraak! Het is vandaag een stuk makkelijker om anderen duidelijk te maken hoe jij ergens over denkt. Het blijft belangrijk om je mening niet op te dringen!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Lukt het je om uit je comfortzone te stappen? Dit is een prima dag om iets voor de eerste keer te doen. Doe eens gek en laat je overhalen door iemand anders.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Besteed aandacht aan je huis, omgeving, familie. Geniet van deze dag door lekker te koken, op te ruimen en uit te rusten. Er staat namelijk een drukke week voor de boeg…

STEENBOK
22 december-20 januari

Negatieve gevoelens of gedachten loslaten lukt vandaag makkelijk als je letterlijk in beweging komt. Ga naar buiten. Wandel, ren, fiets tot je hoofd leeg is.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Tegenstrijdigheden zijn soms interessant, soms vermoeiend en soms ronduit vervelend. Of je er iets van moet zeggen? Ach, sommige mensen luisteren niet, dus trek je maar even terug.

VISSEN
20 februari-20 maart

Of ze nu positief zijn of niet; je emoties zijn vandaag nog invloedrijker dan gewoonlijk. Sorry zeggen is niet makkelijk, maar soms nodig om de lucht te klaren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie