Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Dit hebben de kaarten deze week over je te zeggen

glamour tarotreading
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - Schildknaap van Kelken

Deze week kan er een nieuwe boodschap of bericht voor je arriveren. Je bent nieuwsgierig en je fantasie zal rijk zijn met nieuwe ideeën. Dat brengt creatieve mogelijkheden met zich mee. Je bepaalt zelf of je deze aangrijpt, maar de kansen staan in jouw voordeel. Let goed op intuïtieve berichten die je binnen krijgt. Je zult merken dat je geest afdwaalt en dat je je bepaalde dingen afvraagt. Er kunnen zich nieuwe ontwikkelingen voordoen of een nieuwe gebeurtenis kan centraal staan. Een spiritueel begin kan misschien als een verrassing komen, maar zal plaatsmaken voor iets nieuws.

Let deze week op het getal 2.

Stier - De Gehangene

Het is deze week tijd om een bepaalde situatie vanuit een ander perspectief te bekijken. Kalmte zal centraal staan en daaruit zal een vredige energie voortvloeien. Je krijgt weer een bepaald vertrouwen terug dat je misschien de afgelopen tijd bent kwijtgeraakt. Je bent zowel gebonden aan de materiële wereld als aan de spirituele wereld, dus maak daar gebruik van. Verder is het belangrijk dat je deze week bij jezelf reflecteert. Geef je over aan obstakels of weerstand. Je geduld zal getest worden en dit vraagt misschien een soort opoffering. Hierdoor zal je wel helderheid krijgen.

Let deze week op het getal 12.

Tweelingen - Zwaarden Zes

Een nieuw begin. Deze week ga je vooruit en laat je het verleden volledig achter je. Dit zal niet makkelijk zijn, dus schroom niet om om hulp te vragen. Richt je blik op de toekomst, daar zou best wel eens een goede oplossing uit kunnen komen. Er kunnen bepaalde dingen gebeurd zijn waarvan je je nog steeds afvraagt waarom het zo moest gaan zoals het ging. Deze week zullen de puzzelstukjes op hun plek vallen. Harmonie zal centraal staan. Er kan een spirituele reis of fysieke reis op je pad komen. Geniet van deze reis naar het onbekende.

Let deze week op het getal 9.

Kreeft - Ridder van Zwaarden

Er zal deze week een gedurfde oplossing in je opkomen voor een bepaalde situatie. Zorg ervoor dat je snel actie onderneemt. Als je dat eenmaal hebt gedaan, zal je bijna meteen verandering merken. Dit kan leiden tot succes. Kijk uit dat je niet teveel van jezelf vergt en dat je geen impulsieve beslissingen neemt. Je kunt ontdekken dat iets of iemand sluw is of is geweest tegenover jou. Zorg ervoor dat je je eigen intentie zo zuiver mogelijk houdt. Dan is er niets om je zorgen over te maken.

Let deze week op het getal 10.

Leeuw - Koningin van Zwaarden

Deze week ontdek je dat alle obstakels die je tot nu toe hebt gehad je iets geleerd hebben. Deze kennis kun je nu gaan delen met andere mensen om hen te helpen. Een harde waarheid kan nu naar de oppervlakte komen. Het zou wel eens het antwoord kunnen zijn dat je zoekt. Verder zal je meer zelfvertrouwen hebben en zal er een gevoel van vreugde aanwezig zijn. Bescherm je eigen kracht en geef het niet zomaar weg aan iedereen die iets van je vraagt. Het is belangrijk dat je duidelijke grenzen gaat stellen.

Let deze week op het getal 15.

Maagd - Kelken Vier

Deze week zal je het idee hebben dat je op emotioneel gebied gestrand bent. Jij staat als het ware stil. Het is tijd voor een herevaluatie. Je bent koppiger dan normaal en gedesinteresseerd in de dingen die je normaal geluk brengen. Stop met je te focussen op alle dingen die je momenteel niet hebt of nog niet hebt en verschuif deze focus naar de dingen die je al wel hebt. Zodra je deze shift hebt gemaakt zal er zich een nieuwe mogelijkheid voor doen. Misschien brengt het Universum je wel een geschenk.

Let deze week op het getal 8.

Weegschaal - Staven Zes

Er komt goed nieuws aan. Je zult eindelijk de erkenning krijgen die je verdient. Deze week zit je vol inspiratie en nieuwe hoop. Je hebt het gevoel alsof je de wereld aan kan. Een bepaald doel zal behaald worden. Dit is op het gebied van werk of op persoonlijk gebied. Je hebt weer vertrouwen in het Universum en je gaat vol zelfvertrouwen de rest van wat er op je pad komt tegemoet. Er zal een frisse wind van vernieuwd potentieel door je leven heen waaien. De positiviteit die je deze week met je meebrengt zal aanstekelijk zijn voor andere mensen.

Let deze week op het getal 20.

Schorpioen - Koning van Pentakels

Alles wat je wil bereiken, kun je ook bereiken. Je hoeft alleen maar je energie op dat bepaalde doel te richten. Deze week staat in teken van materiële en spirituele rijkdom. Je zult op allebei de gebieden overvloed meemaken. Verder wil je deze week geen risico nemen en houd je je liever vast aan de dingen die je al weet of die traditioneel voor je zijn. Er zullen zaken gedaan worden die zullen leiden tot financiële veiligheid. Je zult merken dat je een leidende rol op je zult nemen. Dit kun je bereiken door middel van discipline.

Let deze week op het getal 17.

Boogschutter - Koning van Kelken

Deze week ben jij de kalmte in de storm. Terwijl iedereen om je heen raast zit jij juist rustig op je stoel toe te kijken. Familie en vriendschappen zullen deze week meer in de spotlight staan. Mensen zullen je misschien als een soort vaderfiguur zien. Het kan ook zo zijn dat er een vaderfiguur in het bijzonder centraal staat. Je bent extra toegewijd aan de dingen die je doet en die zal je dan ook willen beschermen. Kunst en cultuur zal deze week je aandacht trekken. Doe hier dan ook vooral iets mee.

Let deze week op het getal 4.

Steenbok - Pentakels Vier

Terwijl je vorige week met volle moed buiten je comfortzone ging zal je je deze week verloren voelen. Je staat niet meer open voor verandering en er is een bepaalde angst die je tegenhoudt. Hierdoor zou je best wel eens een kans kunnen missen. Het zou kunnen helpen om je aandacht naar iets anders te verschuiven. Alleen jijzelf weet het beste hoe. Meditatie zou deze week kunnen helpen om je de moed en vreugde te geven die je bent kwijt geraakt. Hoe dan ook, op financieel gebied hoe je je nergens druk om te maken.

Let deze week op het getal 5.

Waterman - Matigheid

Deze week zal je meer geduld hebben dan normaal. Het is belangrijk dat je de dingen niet te moeilijk en gecompliceerd maakt. Soms is iets niet zoals het lijkt. Alles is mogelijk. Het Universum helpt je deze week om achter je hartenwensen te komen en om niet naar je ego te luisteren. Probeer naar je intuïtie te luisteren. Als het je deze week niet lukt om een beslissing over iets te nemen dan is het een betere oplossing om de middenweg te nemen. Verder is het aan te raden om deze week alles zo bewust mogelijk te doen.

Let deze week op het getal 14.

Vissen - Pentakels Vijf

Je hebt misschien het gevoel dat het je deze week niet mee zit. Er wordt een bepaald verlies geleden. Dit zal voornamelijk zijn op het gebied van relaties. Voor sommige mensen kan er een einde komen aan een relatie. Dit verlies zal je zwaar vallen, maar het is belangrijk dat je je emoties toelaat. Dit is niet het moment om te vluchten in je droomwereld. Als je gaat twijfelen of als je spijt hebt, bedenk dan goed wat je volgende stappen gaan zijn. Wees deze week extra aardig voor jezelf. Houd beide benen op de grond. Deze storm zal ook wel weer overwaaien.

Let deze week op het getal 3.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie