Glamour's dag-horoscoop: maandag 18 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

dag horoscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Nieuwe week, nieuwe kansen. Bescheidenheid is een mooie eigenschap, maar vandaag mag je best wat sterker voor jezelf opkomen. Maak gebruik van de power die je nu hebt.

STIER
21 april-20 mei

Je bent zeer aanwezig en sommige mensen hebben moeite met je krachtige uitstraling. Op je werk kun je spijkers met koppen slaan. Aarzel niet te lang.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De verschillen tussen jou en iemand anders zijn niet zo groot als ze lijken. Geef de ander wat meer tijd om zich te bewijzen. Jouw houding kan het ijs breken of een muur optrekken.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is belangrijk om aan je reputatie te blijven werken. Ook als dingen moeizaam gaan: hou vol en bijt door. Met zelfmedelijden kom je echt nergens.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Wat waren je goede voornemens ook al weer? Nu is het een kwestie van volhouden en je einddoel voor ogen houden. Dit is echt geen dag om op te geven, Leeuw!

MAAGD
24 augustus-22 september

Jij zit een een flow van hard werken en toch voldoende tijd vrijmaken voor leuke dingen. Natuurlijk; de liefde geeft je vleugels en is de reden waarom je zoveel energie hebt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een mooie dag voor de liefde, op voorwaarde dat je het initiatief neemt. Vandaag is perfect op uit te spreken wat je hardop nodig hebt in emotioneel opzicht.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Geen woorden, maar daden! Verspil geen tijd en doe wat je moet doen. Je kunt vandaag veel bereiken, maar je moet wel in actie komen. Initiatief nemen loont.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je bent het flirten nog niet verleerd, Boogschutter. Is dat niet de bedoeling? Let dan goed op, want je straalt misschien iets anders uit dan je denkt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Over (gezamenlijke) financiën/uitgaven is het laatste woord nog niet gezegd. Misschien is het toch slimmer om dit onderwerp even te laten rusten tot een beter moment.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Is het je voorgevoel of ben je ergens te negatief over? Het heeft geen zin om op de zaken vooruit te lopen. Probeer je gedachten te verzetten, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Soms is de aanval de beste verdediging. Vandaag kun je niks met vage beloftes of ontwijkende antwoorden. Laat je niet met een kluitje in het riet sturen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie