Je wekelijkse tarot-kaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Het is tijd om een risico te nemen, Kreeft

tarot kaartlegging
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Als een kaart omgekeerd terecht komt, heeft dit een andere betekenis. Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ram - Aas van Staven

Deze week draait alles om vurige, gepassioneerd energie. Je zult misschien merken dat je een energieboost krijgt. Maak hier vooral gebruik van, want het kan ook weer snel verdwijnen. Als je al een tijdje het overzicht van je passies bent kwijtgeraakt, dan zal je ze deze week terugvinden. Het kan helpen om weer eens een oude hobby op te pakken. Deze kaart vraagt je om moedige stappen vooruit te nemen. Als je een vraag hebt waar je nog geen antwoord op hebt gekregen, dan is dit een duidelijke ‘ja’.

Let deze week op het getal 13.

Stier - Koning van Zwaarden Omgekeerd

Deze week zal je je krachtig voelen. Dit zal je echter niet openlijk met andere mensen om je heen delen, maar je zult een beetje op de achtergrond verdwijnen. Als je al enige tijd een bepaalde kracht of functie in handen hebt, kan dit naar je hoofd gestegen zijn. Het is belangrijk dat je je koppigheid en egoïsme nu opzij zet. Probeer niet te kritisch te zijn naar andere mensen. Misschien reageer je wel zo, omdat je je even verloren voelt. Het is belangrijk dat je trouw blijft aan je intuïtie en je eigen normen en waarden.

Let deze week op het getal 2.

Tweelingen - De Wereld

Deze week zal je merken dat een bepaalde situatie eindelijk ten einde komt of dat je een transformatie hebt doorgemaakt waar je nu alles van hebt geleerd. Je bent wijzer geworden en de kennis die je hebt opgedaan kun je nu in de praktijk gaan toepassen. Je zult merken dat je geest rustig is en dat je het gevoel hebt dat je de wereld aankan. Je voelt je als het ware compleet. Succes komt deze week jouw kant op. Je kunt ook een bepaalde prestatie leveren. Het kan zijn dat je te maken krijgt met een Stier, Leeuw, Schorpioen of Waterman.

Let deze week op het getal 21.

Kreeft - Zwaarden Zeven Omgekeerd

Deze week zal je een bepaald risico moeten nemen. Hierdoor zal je niet weten wat er gaat gebeuren en dit kan nog wel eens lastig zijn voor je. Het laat een bepaalde onzekerheid bij je achter. Je moet nu je handen vuil maken onderweg naar succes. Iemand kan je een goed advies of een goede raad geven. Blijf deze week niet te veel in je hoofd zitten. Als je zelf een geheim hebt, kan het nu wel eens een goed moment zijn om het uit te spreken. Dit is in het begin eng, maar je zult je daarna bevrijd voelen.

Let deze week op het getal 12.

Leeuw - Staven Vier

Deze week zal je een viering hebben. Een project kan nu ten einde komen en je wil je succes vieren. De mensen die je hebben geholpen zullen met je mee vieren. Je bent blij en het is lang geleden dat je je zo gevoeld hebt. Meer werk en uitdagingen komen eraan, maar voor nu mag je even genieten. Kijk eens terug op wat je allemaal al bereikt hebt. Dit zal je voldoening geven. Je zult merken dat spiritualiteit deze week de aandacht trekt en dat je hierin zult gaan groeien. Adem diep in, want voor je het weet is er weer genoeg werk aan de winkel.

Let deze week op het getal 7.

Maagd - De Duivel

Deze week zal je merken dat je niet jezelf bent. Het is dan ook belangrijk dat je compleet eerlijk tegenover jezelf gaat zijn om uit deze vicieuze cirkel te komen. De enige persoon die jou tegenhoudt, is jijzelf. Kom in contact met je schaduwkanten en kijk waar eventueel aan gewerkt kan worden. Misschien heb je negatieve gedachtes of patronen die je niet langer dienen. Als je het idee hebt dat je vastzit, dan is het belangrijk dat je weet dat een positieve gedachte al veel voor je kan betekenen.

Let deze week op het getal 15.

Weegschaal - De Maan

Deze week kan het handig zijn om tijd vrij te maken voor meditatie. Laat al het onzekere los. Dit gaat je toch niet verder helpen. Je intuïtie staat op scherp en je creativiteit voelt magisch. Als je de afgelopen tijd een keuze hebt gemaakt waar je toch niet tevreden over bent, dan is het niet te laat om toch nog nee te zeggen. Ongerustheid kan op de agenda staan, maar probeer jezelf af te leiden. Je hoeft het alleen maar te vragen en het Universum zal je begeleiding bieden. Let wel op, deze kaart is ook een waarschuwing.

Let deze week op het getal 18.

Schorpioen - Zwaarden Vier

Deze week is het belangrijk dat je opnieuw met jezelf een connectie maakt. Pak je rust en reflecteer hoe je je zelf voelt. Je gedachtes maken overuren en hierdoor kun je nogal verward zijn over bepaalde situaties. Dit kan ook voortkomen uit het feit dat je zelf in een lastige situatie hebt gezeten. Door je dankbaarheid te uiten naar het Universum kun je innerlijke rust creëren. Deze kaart wordt ook wel gezien als de meditatiekaart. Je wordt dus opgeroepen om deze week actief bezig te zijn met mediteren. Ga terug naar de basis.

Let deze week op het getal 4.

Boogschutter - Staven Drie

Deze week draait alles om manifesteren en wat daar bij komt kijken. Als je manifesteert richt je al je aandacht op je doelen en wensen. Het is belangrijk dat je weet wanneer je meer energie moet stoppen in je manifestaties en wanneer je deze energie voor jezelf moet houden. Je kracht en focus hebben ervoor gezorgd dat je nu de eerste glimp gaat zien van je manifestaties die werkelijkheid aan het worden zijn. Bedenk wel dat het geheim van manifesteren loslaten en geduld hebben is. Het succes dat je nu ervaart is voor de lange termijn.

Let deze week op het getal 11.

Steenbok - De Keizerin

Deze week draait alles om liefde en geduld. Nu is het tijd om actie te ondernemen. De cirkel is rond en je bent er klaar voor om iets nieuws te creëren. Je voelt je veilig om dit te doen. Gebruik deze energie om wat meer te ontspannen en om niet zo hard voor jezelf te zijn. Je kunt de behoefte hebben om nu voor andere mensen om je heen te gaan zorgen of om zelf een moederfiguur voor iemand te zijn. Het kan ook zijn dat een moederfiguur in jouw leven in de spotlight staat.

Let deze week op het getal 3.

Waterman - Kelken Negen

Deze week draait het om geluk en blijheid. Zo heb je je al een tijd niet gevoeld en je wil het graag met andere mensen delen. Nodig mensen uit die op je pad komen. Je bent tevreden met waar je nu bent in het leven en je hebt geleerd dat alles draait om geven en nemen. Succes komt jouw kant op, evenals goede karma. Op emotioneel gebied zal je je tevreden voelen. Dat mag ook wel na de transformatieve periode die je achter de rug hebt. Deze kaart staat ook bekend als de wenskaart. Maak een wens.

Let deze week op het getal 16.

Vissen - De Zon

Deze week schijnt het zonnetje letterlijk naar binnen. Je voelt je blij en dit straal je aan alle kanten uit. Het is tijd om een goede connectie te maken met alles en iedereen om je heen. Dit zal helpen om jezelf en de wereld een beetje beter te leren begrijpen. Omarm elk onderbuik gevoel dat je krijgt en luister hier ook naar. Je bent zelfverzekerd en er is een mooie balans tussen de materiële wereld en de spirituele wereld. Diep van binnen weet je dat alles is zoals het hoort te zijn. Ontspan en omarm je nieuwsgierigheid.

Let deze week op het getal 19.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie