Glamour's dag-horoscoop: dinsdag 19 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

dag horoscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Spannend; dit wordt een belangrijke dag voor je werk. Het lijkt duidelijk, maar toch kunnen dingen op het laatst nog veranderen. Probeer snel te reageren als dat nodig is.

STIER
21 april-20 mei

Jij of iemand anders (of allebei) maken dingen groter en lastiger dan ze zijn. Hier lijkt sprake van koppigheid en machtsstrijd. Zoek een uitlaatklep voor je boosheid.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je weet pas op je plannen levensvatbaar zijn als je ermee aan de slag gaat. Vraag gerust om adviezen, want die tip van een vriend(in) is enorm handig.

KREEFT
22 juni-22 juli

Jij en je partner zijn het niet met elkaar eens. Dat geeft niet, maar praat er wel over. Misschien wel handig om eerst even af te koelen voor je zegt wat je dwars zit.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het lijkt of er geen eind komt aan de stroom werk. Het is nu wel genoeg, nietwaar? Je bent telkens de eerste die ja zegt en taken op zich neemt. Verdeel het wat beter.

MAAGD
24 augustus-22 september

Fantastisch! Vandaag maak je grote vorderingen en verzet je veel werk. Wel even goed opletten, want je ziet een klein maar belangrijk detail makkelijk over het oog.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Subtiele hints komen vandaag niet over, dus wees zo duidelijk als je kunt zijn. Dat is misschien lastig en zelfs een beetje eng, maar duidelijkheid verdient voorrang.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Loop je ergens over te mokken, Schorpioen? In gedachten heb je al eindeloze discussies gevoerd met iemand. Nu in het echt doen, of ophouden met jezelf kwellen!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Pas op; vandaag overschat je jezelf weer eens en beloof je dingen die je niet kunt nakomen zonder in tijdnood te komen. Verdeel de taken (en je energie) wat beter.

STEENBOK
22 december-20 januari

Met charme kom je vandaag een heel eind, maar laat je niet verleiden om iets te zeggen dat je beter voor je kunt houden. Deel geen vertrouwelijke informatie met derden.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je eenmaal op gang bent, laat je je niet meer tegenhouden. Vooral niet als er sprake is van onrecht. Het is goed dat jij voor je rechten opkomt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Andere mensen hebben minder tijd voor je dan je lief is. Of er nog iets van die belofte terechtkomt? Dat is onzeker. Misschien als je er om vraagt, maar of je daar zin in hebt…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie