Glamour's dag-horoscoop: woensdag 20 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

dag horoscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Probeer lastige kwesties van een andere kant te bekijken en hou niet koppig vast aan de route die je hebt uitgestippeld. Sta open voor verandering. Het helpt je verder.

STIER
21 april-20 mei

Als je duidelijke vragen stelt, krijg je waarschijnlijk ook duidelijke antwoorden. Dat is beter dan afwachten. Besteed vandaag (meer) tijd aan een hobby.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het valt niet mee om een beslissing te nemen. En aan de adviezen van anderen heb je ook niet echt veel. Als het niet goed voelt: slaap er nog een nachtje over. Of twee.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het valt momenteel niet mee om al je vriendschappen te onderhouden, maar sommige mensen wil je echt niet uit het oog verliezen. Neem contact met hen op, Kreeft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als er dan toch moet worden gebrainstormd, heb jij nog wel een aantal goede ideeën. Tijd om ze in de groep te gooien. Er is grote behoefte aan inspirerende mensen als jij.

MAAGD
24 augustus-22 september

Beter goed gejat, dan slecht bedacht. Let eens goed op; je ziet of hoort iets waar je privé of zakelijk beslist je voordeel mee kunt doen. Zo’n kans laat je toch niet lopen?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je belangstelling in iemand lijkt een beetje te verflauwen. Daar hoef je je niet schuldig over te voelen. De ander gedraagt zich enorm onvoorspelbaar. Veel te vermoeiend.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een prima dag om het rustig aan te doen en niet overdreven hard te werken. Alsof dat laatste lukt! Iets/iemand houdt je sterk bezig en dit verdient inderdaad voorrang.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Niks blijft zoals het is en ook jij denkt nu anders over een situatie dan een tijd geleden. Het siert je als je kunt toegeven dat je van mening bent veranderd.

STEENBOK
22 december-20 januari

Ben je opgelucht dat een situatie duidelijk of heb je er nog moeite mee? Neem de tijd die je nodig hebt, maar blijf niet in het verleden hangen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je laat je soms onzeker maken door mensen met wie je eigenlijk niks te maken hebt. Stop! Je bent prachtig zoals je bent. Laat jezelf niet neerhalen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als dingen niet naar wens gaan, probeer er dan geen drama van te maken. Voor het eind van de dag is je bui weer over. Met dank aan iemand die er altijd voor je is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie