Glamour's dag-horoscoop: vrijdag 22 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

dag horoscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Komt daar een ex in beeld? Of overweeg je om zelf contact op te nemen? Het hangt er een beetje van af hoe jullie uit elkaar zijn gegaan. En: van je verwachtingen.

STIER
21 april-20 mei

Je eerlijkheid valt bij sommige mensen misschien rauw op hun dak, maar iemand moet nu eenmaal man en paard noemen. Op dit moment ben je superfanatiek.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als een plan in duigen valt, is dat geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Kom op, over een tijdje wordt duidelijk dat er iets veel beters voor je is.

KREEFT
22 juni-22 juli

Heb je ergens hulp bij nodig? Mensen doen je graag een plezier, maar je moet er waarschijnlijk wel om vragen. Wees niet koppig of trots en vraag wat je nodig hebt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Weet je zeker dat je inzet voor iemand anders wordt gewaardeerd? Als mensen nors of lauw reageren, zegt dat waarschijnlijk genoeg. Hou de eer aan jezelf in dat geval.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je hebt de lat lekker hoog gelegd, maar je doorzettingsvermogen sleept je door een uitdagende situatie heen. Verstand op nul, blik op oneindig en gaan! Je kunt het!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Wat is er aan de hand?Een stille liefde? Of gaat het om geheime wensen? Durf je je verlegenheid overboord te zetten en te zeggen wat je fantasieën zijn?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Eerlijk is eerlijk: je hebt aardig wat lastpakken in je omgeving. Heel vermoeiend. Dring je aanwezigheid niet op en ga lekker je eigen gang als dat beter voelt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een groot deel van de stress die je momenteel ervaart, wordt veroorzaakt door een gebrek aan overzicht. Stel orde op zaken en handel een ding tegelijk af. Dat scheelt enorm.

STEENBOK
22 december-20 januari

In een opwelling doe/zeg je iets waarvan je misschien niet weet of het een slimme zet is. Grote kans dat de ander het niet eens doorheeft, dus er lijkt een escape te zijn.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Niet dat je wil klagen, maar je hebt het gewoon erg druk. Nu anderen ook nog een beroep op je doen (familie), komt dat slecht uit. Durf nee te zeggen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Wat kun je toch heerlijk opladen door een gesprek me een van je vriendinnen! Sommige mensen zijn goud waard. Steek je gevoelens niet onder stoelen of banken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie