Glamour's dag-horoscoop: zaterdag 23 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

dag horoscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een probleem los je vandaag niet op door aan de slag te gaan, maar door de zaken eerst op een rijtje te zetten en daarna logisch te werk te gaan. Eerst denken, dan doen.

STIER
21 april-20 mei

In theorie klopt je idee/plan, maar in de praktijk gaat het waarschijnlijk heel anders. Wacht niet tot de situatie verbetert, maar breng zelf verbetering aan.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een mooie dag om je visie/plan te bespreken. Niet iedereen zal het roerend met je eens zijn, maar de discussie die erop volgt, levert je weer nieuwe ideeën op. Win-win.

KREEFT
22 juni-22 juli

Na een bizar drukke werkweek is het logisch dat je vandaag vooral wil uitrusten. Goed nieuws; de huishoudelijke taken lopen niet weg. Denk aan jezelf!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Vriendinnen praten nu eenmaal met elkaar over hun relatie. So what? Maar het echt niet slim om dat aan je partner te melden. Die heeft daar momenteel weinig begrip voor, lijkt het.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je niet topfit bent, weet je misschien wat je kunt doen. Maar ja, in actie komen en echt volhouden is een ander ding. Toch is dit een prima tijd om (opnieuw) te beginnen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Verhuisplannen? Wens of noodzaak? Niemand kan echt in de toekomst kijken, maar jij (jullie) kunnen best onderzoeken wat in financieel opzicht mogelijk is.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Overleg vandaag extra goed met je partner, want als je dat niet doet, wordt dat beslist niet gewaardeerd. Twee sterke karakters moeten de middenweg kunnen vinden.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Kleine geschenken of attenties onderhouden vriendschap én liefde! Het hoeft niet groots of duur; het gaat om de bedoeling. Verzin iets leuks en verras de ander.

STEENBOK
22 december-20 januari

Aan alles hangt een prijskaartje, maar met een beetje speurwerk kun je aardig wat geld besparen. Dat maakt die aankoop stiekem dubbel zo leuk!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Doe vandaag waar jij zin in hebt! Of je nu uitgebreid wil koken, wandelen of schilderen; kies maar! En als het echt niet kan doorgaan: wat in het vat zit, verzuurt niet.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als je ergens mee zit, praat daar dan over met iemand die jou begrijpt. Je weet bij wie je altijd terecht kunt. Toch? Of is dat nu juist het probleem?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie