Glamour's dag-horoscoop: zondag 24 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

dag horoscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Hangt er iets tussen jou en een vriend(in)? Laat het niet op z’n beloop en spreek uit wat je voel en ervaart. De reactie van de ander is veelzeggend.

STIER
21 april-20 mei

Je reputatie is belangrijk voor je en je hebt er hard voor gewerkt. Maak nu geen overhaaste beslissingen en denk nog eens goed na over de volgende stap.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Zitten jij en je partner niet op dezelfde golflengte? Dat gebeurt zo vaak, maar nu lijkt het om iets essentieels te gaan. Dit verdient aandacht en een gesprek, Tweelingen!

KREEFT
22 juni-22 juli

Je hebt ergens een zeer sterke mening over die je bovendien kunt onderbouwen met argumenten. Laat je dus niet uit het veld slaan en sta voor je principes!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jij bent erg betrokken bij iemand maar de ander lijkt afstand te houden. Is dat begrijpelijk? Het hangt van de situatie af, maar een tikje teleurgesteld ben je misschien wel.

MAAGD
24 augustus-22 september

Vriendschap is een kwestie van geven en van nemen. Het lijkt of jij nu in de gevende rol zit. Maar vandaag even niet. Iemand doet iets bijzonder aardigs voor je.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Ook al wil je het luchtig houden; met sommige mensen ga je meteen de diepte in. Laat maar gebeuren, want je krijgt er veel inspiratie en inzicht voor terug.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het gedrag van sommige mensen blijft je verbazen. Is de maat vol? Logisch. Tijd om iemand even in zijn (of haar) sop te laten gaarkoken. Genoeg is genoeg.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Deze dag heeft alles in zich om een succes te worden. De uitdaging is wel om flexibel te zijn en niet star vast te houden aan je planning. Onvoorspelbaarheid rules vandaag.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wat is van jou en wat is van de ander? In veel gevallen is dat duidelijk, maar soms zit iets veel ingewikkelder in elkaar. Maak heldere afspraken over geld.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als dingen niet naar wens gaan, is dat teleurstellend, maar je verandert daar helaas niks aan. Word niet boos en reageer je niet af op anderen. Dit is overmacht.

VISSEN
20 februari-20 maart

Niet alles is wat het lijkt, Vissen. Maak dingen niet mooier (of erger) dan ze lijken. Als je er even wat afstand van neemt, wordt vanzelf duidelijk hoe de vork in de steel zit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie