Glamour's dag-horoscoop: maandag 25 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

dag horoscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Door vriendelijk te communiceren en eerlijk te zijn over je intenties, maak je vrienden! Om een project te laten slagen, heb je de goodwill van anderen nodig.

STIER
21 april-20 mei

Reageer je slechte humeur niet af op anderen, Stier. Haal zaken niet door elkaar en geef anderen niet de schuld van je eigen fouten. Lach om jezelf!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Niet alle dromen komen uit, maar je leert veel over jezelf door aandacht aan je dromen te besteden. Noteer opvallende punten, sfeer en gevoelens eens een tijdje op.

KREEFT
22 juni-22 juli

Worstel je ergens mee, Kreeft? Je hóeft er niet over te praten, maar je straalt uit dat er iets met je aan de hand is. Je hoeft echt niet alles in je eentje op te lossen…

LEEUW
23 juli-23 augustus

Vooral als je een vroege Leeuw bent, sta je momenteel onder druk. De spanningen trekken een zware wissel op je. Extra reden om de lat wat lager te leggen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Alles gaat goed. Zolang niemand je stoort of in de weg zit. Voor je werk moet je misschien toch wat meer teamspirit tonen. Wees niet te eigengereid, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Wat zou het makkelijk zijn als iedereen jou je zin zou geven en het roerend met je eens was. Helaas: om anderen te overtuigen moet je vandaag echt met goede argumenten komen.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Als jij de eerste stap zet, water bij de wijn doet en niet fanatiek op je strepen blijft staan, verandert er iets tussen jou en anderen. Met charme verover je harten, Schorpioen.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je bent zo vol van een (nieuw) idee dat je het liefst meteen enthousiast van start gaat. Toch slim als je ook rekening houdt met de kosten/tijd die ermee gemoeid zijn.

STEENBOK
22 december-20 januari

Nog steeds een goede tijd om aandacht aan gezamenlijke financiën te besteden. Als het nodig om zakelijke afspraken op papier te zetten, dóe dat dan! Voor iedereen is dat duidelijk.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het valt niet mee om op dit moment kalmte en rust te bewaren. Er is (ineens) van alles aan de hand. Pas op dat je je geen taken in je schoenen laat schuiven. Bewaak je grenzen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Liefde en vriendschap zijn krachtige motoren die het leven leuk maken. Dit is een mooi moment om iets recht te zetten tussen jou en iemand anders. Reik je hand!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie