Je wekelijkse tarot-kaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Grote kans dat oude gevoelens weer naar boven komen, Schorpioen

tarot
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Als een kaart omgekeerd terecht komt, heeft dit een andere betekenis. Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - Aas van Kelken

Deze week zul je je meer geliefd voelen dan dat je je de laatste tijd hebt gevoeld. Dit komt doordat er een nieuwe energie komt in een bestaande relatie of doordat er een nieuwe connectie op je pad komt. Hoe je het ook wendt of keert; het zal een mooie kans zijn om te groeien. Het is ook een goed moment om aan de connectie te werken die je hebt met het Universum. Je voelt je rijk aan overvloed en compassie. Vertrouw op je emoties. Geven en nemen zal het algemene thema zijn.

Let deze week op het getal 16.

Stier - Schildknaap van Kelken

Deze week kun je een boodschap verwachten. Dit kan van een persoon zijn of vanuit het Universum. Je bent nieuwsgieriger dan normaal. Gebruik dit vooral in je eigen voordeel, bijvoorbeeld door jezelf te ontdekken of om iets nieuws uit te proberen. Dat komt ook goed uit, aangezien er waarschijnlijk een nieuwe ontwikkeling op je pad gaat komen. Mensen om je heen kunnen je misschien wat naïef vinden, maar trek je hier niets van aan. Er komt iets nieuws aan en je weet niet zo goed hoe je het kunt uitleggen.

Let op het getal 18.

Tweelingen - De Zon

Deze week zul je merken dat je nog een positieve nasleep voelt van vorige week. Je hebt nog steeds het gevoel alsof je de wereld aankan. Je zult merken dat je vrolijker bent en gewoon simpelweg geniet van het leven. Er is een bepaalde harmonie in je leven die je al een tijdje niet hebt gehad. Diep van binnen weet je dat alles goed is en dat alles ook is zoals het zou moeten zijn. Er is als het ware een bepaalde last van je schouders gevallen. Dit straal je uit. Jij bent het zonnetje in huis.

Let deze week op het getal 19.

Kreeft - Ridder van Pentakels

Deze week zul je actie ondernemen op een specifiek gebied in je leven. Er zal een langzame energie aanwezig zijn. Hierdoor kun je zelf ook langzaam en gespannen overkomen. Je bent echter consistent en effectief bezig. Je focus ligt deze week op je werk en financiën. Je zult niet alleen productiever zijn, maar ook harder werken. Organiseren, op de feiten letten en informatie verzamelen kunnen je helpen. Dit kun je ook gebruiken om weer een stap dichter bij je doelen te komen. Goed nieuws over je inkomsten kan vanuit een onverwachte hoek komen.

Let deze week op het getal 6.

Leeuw - Ridder van Staven

Deze week kan er een snelle verandering aankomen die je niet had verwacht. Je weet nog niet precies wat je hiermee moet of waar je naar zoekt, maar dat maakt voor nu niet uit. Je voelt je avontuurlijk en enthousiast. Hierdoor kun je ook andere mensen helpen om vooruit te bewegen. Je vriendschappen staan in de spotlight. Je weet dat je een loyaal en vriendelijk iemand bent. Dit wil je ook graag terugkrijgen. Daarnaast zullen andere mensen je charismatisch en zelfverzekerd vinden en zo voel je je ook. Gebruik dit in je voordeel.

Let deze week op het getal 4.

Maagd - Zwaarden Drie

Deze week draait alles om bepaalde stappen die je gaat maken in je leven. Er is een kans dat dit er helaas voor zorgt dat je hart gebroken wordt. Dit hoeft niet per se op het gebied van liefde te zijn. Hierdoor zullen er bepaalde dingen aan het licht komen. Dit zal pijn doen, maar het is ook belangrijk dat je eerlijk bent tegenover jezelf. Dit zag je waarschijnlijk al aankomen. Voel je niet schuldig als je je opgelucht voelt. Hier groei je alleen maar van als persoon.

Let deze week op het getal 7.

Weegschaal - Aas van Zwaarden

Deze week komt er meer energie in je leven. Een unieke kans van helderheid komt om de hoek kijken. Je zult achter bepaalde waarheden komen, nieuwe inzichten krijgen en een nieuwe benadering hebben tegenover bepaalde dingen in je leven. Hier heb je al een tijdje op zitten wachten. Let op je woorden en je gedachten. De kennis die je zult krijgen geeft je een bepaald soort macht, maar het is belangrijk om realistisch te blijven. Alle stappen die je maakt, zullen op de lange termijn hun vruchten afwerpen in de vorm van succes. Volg je ambities.

Let deze week op het getal 2.

Schorpioen - Kelken Zes

Deze week kan je een verlangen hebben naar het verleden. Alle gevoelens komen weer naar de oppervlakte. Het oude vertrouwde, de warmte, het geluk en alle sensatie die daarbij komt kijken. Dit komt doordat er een connectie met iemand uit je verleden of met een bepaald object opnieuw aangewakkerd wordt. Het is niet dezelfde connectie, maar een upgrade daarvan. Kijk uit dat je niet alles door een roze bril gaat zien. Daarnaast is deze kaart er om je eraan te herinneren dat je het leven met een bepaalde onschuld moet benaderen.

Let deze week op het getal 19.

Boogschutter - De Zegewagen

Deze week zal alles gaan draaien om focus. Je zal alle obstakels die op je pad komen aankunnen en overkomen door je zelfverzekerdheid en concentratie. Het is belangrijk dat je probeert om de balans te herstellen. Hieruit zal een vernieuwde motivatie komen die je nog niet eerder hebt gehad. Maak je niet te druk om al die obstakels; er zal hoe dan ook een bepaalde harmonieuze energie aanwezig zijn. Bedenk dat dit een test kan zijn vanuit het Universum om te kijken of je wel echt je doelen wil bereiken. Blijf vooruit bewegen.

Let deze week op het getal 5.

Steenbok - Pentakels Vijf

Deze week is het belangrijk dat je met beide benen op de grond staat. Het is een must dat je momenten voor jezelf vindt. Hierdoor kun je reflecteren op wat echt belangrijk is voor je en wat je op dat moment moet leren. Welke les kun je uit de situatie halen? Het kan voelen alsof je ergens alleen voorstaat en dat iedereen nu tegen je is. Onthoud dat dit momenten zijn om te leren en om te groeien. Het is niet altijd koek en ei. Verder is het belangrijk dat je op je gezondheid let.

Let deze week op het getal 10.

Waterman - Staven Vijf

Deze week zal chaos centraal staan. Je bent niet zeker over wat je nu aan het doen bent of gaat doen en dat zorgt ervoor dat je in je eigen kunnen zal gaan twijfelen. Bedenk dat er altijd meerdere opties zijn. Misschien moet je een andere richting op. Op sommige dagen moet je duidelijk de beslissing nemen of je je angsten onder ogen gaat komen of dat je je terugtrekt. Er is hier geen goed of fout. Competitie en instabiliteit liggen op de loer. Wat je ook besluit te gaan doen, het is belangrijk dat je je intuïtie volgt.

Let deze week op het getal 13.

Vissen - Matigheid

Deze week is het belangrijk om alle dingen in overweging te nemen, zelfs de dingen die onmogelijk lijken. Het leven is geen stabiele lijn en het is belangrijk dat je dat gaat beseffen. Zelf weet je nog niet zo goed wat je nu eigen wil. Door naar het Universum te luisteren kun je hier achter komen, maar daar moet je natuurlijk wel voor openstaan. Probeer niet naar je ego te luisteren, maar naar je hart. Het is nu belangrijk om geduld te hebben. Als je het soms allemaal even niet meer weet, dan kun je best de middenweg nemen.

Let deze week op het getal 10.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie