Glamour's dag-horoscoop: dinsdag 26 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

dag horoscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Wie geschoren wordt, moet stilzitten. Met andere woorden: als je vandaag kritiek of commentaar krijgt, schiet dan niet meteen in de verdediging.

STIER
21 april-20 mei

Je krijgt niet altijd je zin, maar vandaag heb je opvallend veel geluk. Als jij eerlijk en duidelijk bent over je wensen, oogst je respect en heb je de gunfactor.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Pluk de dag! In de ochtend ben je echt super productief. Er is vandaag kans om extra geld te verdienen (of te besparen.) Ook hier geldt: snel reageren.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is natuurlijk helemaal niet vreemd dat je ineens emotioneel reageert. Het zat er al een tijdje aan te komen. Hou je niet in; hoe eerder je dit loost, hoe beter het is.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Verstand op nul dan maar en doen wat je moet doen. Het lijkt of iedereen alleen maar met zichzelf bezig is. Niet leuk, maar klagen werkt vandaag in je nadeel.

MAAGD
24 augustus-22 september

Verwen die lieve vriend(in) met iets leuks. Het is altijd fijn om een blijk van waardering te krijgen. Je weet wel wie daar nu heel veel behoefte aan heeft.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Hou de grote lijn in de gaten en neem niet alles zo persoonlijk op. Ja, dat is moeilijk, maar sommige beslissingen hebben niets met jou te maken, maar met de situatie.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Durf jij al plannen te maken en een vakantie te boeken? Ook als je liever op safe speelt, zijn er genoeg leuke opties. Overweeg ook alternatieve mogelijkheden.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Iedereen maakt wel eens een onhandige opmerking. Maak het niet erger dan het is en bied je excuses aan als je merkt dat je over iemands grens bent gegaan.

STEENBOK
22 december-20 januari

Verstand en gevoel zitten niet op dezelfde golflengte en daar kun je stress door ervaren. Met je hoofd weet je wel hoe het moet, maar ja… je hart wil of roept iets anders.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Al moet je het uit je tenen halen: probeer die slechte bui zo snel mogelijk los te laten, Waterman. Eerlijk: je hebt alleen jezelf ermee. Laat wat meer ballast los.

VISSEN
20 februari-20 maart

Wat is een heerlijke uitlaatklep? Je creatieve talenten de ruimte geven! Of je nu muziek maakt, tekent, ontwerpt, of schrijft: het levert je meer op dan tijdverdrijf!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie