10x Ongemakkelijke momenten waarop je blaas je in de steek laat

Zit je net in een beoordelingsgesprek, komt je volle blaas om de hoek kijken

young woman in bathroom
Ashley Armitage / Refinery29 for Getty ImagesGetty Images

Waar ik vroeger mijn plas prima een paar uur kon ophouden, laat mijn blaas me nu regelmatig in de steek. Na het wegtikken van mijn eerste kop heet water - en ja, dat is dus thee zonder een zakje - moet ik maximaal een halfuur later al naar het toilet. En daar blijft het niet bij. Zo zijn er nog tig voorbeelden waarbij mijn zelfbenoemde zwakke blaas besluit haar kont tegen de krib te gooien.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ongemakkelijke momenten plassen

Begin deze week deelde ik in Glamour's groepschat mee bloedchagrijnig te zijn van het feit dat ik die bewuste nacht maar liefst vier keer naar het toilet moest om te plassen. Al snel krijg ik bijval van collega's die enthousiast een paar ongemakkelijke momenten opsommen, waarbij ook zij in de steek werden gelaten door hun blaas. Dus deze is voor iedereen die net als wij ongemakkelijke momenten heeft beleefd dankzij zijn/haar blaas.

 1. In het vliegtuig
  Bij het opstijgen of dalen, wanneer de lampjes aangeven dat je niet meer naar het toilet mag, begint jouw blaas ineens vervelend te doen. Paniek!

 2. In de trein
  In sommige treinen is er niet eens een toilet aanwezig. Maar in treinen waar er wel een zit, wil je eigenlijk niet naar binnen. Die geur alleen al, bah.

 3. Wanneer je net van huis bent
  Voordat je de auto in stapte, heb je nog even snel je blaas geleegd. Maar nu je eenmaal onderweg bent, voel je opnieuw dat irritante gevoel down under. En dan ben je ook nog eens nét langs een benzinestation gereden. Help!

 4. In het park
  Leuk en aardig die urenlange zomeravonden in het park, maar de wijn zorgt vaak voor een goedgevulde blaas. Ophouden is helaas geen optie. De bosjes dan maar?

 5. Op een boot
  Net zoals het park heeft ook een bootje geen toilet, terwijl de drankjes vaak wel rijkelijk aanwezig zijn. Tijdens een warme dag kun je nog besluiten het water in te springen, maar wat is je plan als ook het weer je in de steek laat?

 6. In het ziekenhuis of bij de huisarts
  Iedereen weet dat je in het ziekenhuis of bij de huisarts niet gelijk aan de beurt bent. Maar op het moment dat jouw naam op elk moment genoemd kan worden, besluit je blaas ineens dat-ie vol zit. What do to, what to do?

 7. Tijdens het uitgaan
  Je hoeft de hele tijd niet naar het toilet. Maar als je eenmaal moet, staat er een enorme rij, waardoor jij alleen maar kunt hopen dat jij en je blaas het gaan redden.

 8. Op een festival
  De toiletten in een kroeg zijn vaak al niet je van het, maar op een festival heb je te maken met Dixi's a.k.a. de hel op aarde. Waar je het de eerste uren nog probeert te vermijden, moet je door het vele drinken uiteindelijk toch een keer plassen.

 9. Tijdens een meeting
  Of het nou een sollicitatiegesprek is, een beoordelingsgesprek of een belangrijke brainstorm: op deze momenten kun en wil je gewoon niet naar het toilet. Helaas denkt je blaas daar soms heel anders over.

 10. Tijdens de seks
  Ben je net helemaal in de mood, komt je volle blaas ineens om de hoek kijken. En bedankt!

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Cultuur