Glamour's dag-horoscoop: woensdag 27 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Balans vinden tussen werk en privé is vandaag een grote uitdaging. Niets loopt volgens planning, maar het ergste is die spoedklus die je ineens moet doen. Aan de slag!

STIER
21 april-20 mei

Jij laat je vandaag door niemand iets vertellen. Die strijdlustige houding werkt tegen je als je over andermans grenzen gaat. Train je geduld! Tel tot tien. Wees niet koppig.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is een perfect moment om snel iets af te spreken met een vriendin! Leg die date vast, want voor je het weet komt er weer iets tussen. Leuk: een meevallertje!

KREEFT
22 juni-22 juli

De spanning tussen jou en iemand anders is te snijden! Het lijkt er op dat de ander niet van plan is om water bij de wijn te doen. Bereid je goed voor.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is goed dat je begrijpt dat je er momenteel vooral voor anderen moet zijn, maar dat betekent niet dat je alles moet accepteren. Jij bepaalt je grenzen, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hoop doet leven, maar waar hoop je op, Maagd? Zijn er duidelijke signalen dat je krijgt waar je op hoopt? Hoe lastig ook: zet die roze bril af!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Maak je niet zo druk om de mening van anderen! Je kunt immers niet iedereen pleasen. Als mensen je niet accepteren zoals je bent; wat moet je dan met ze?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Onderhuidse spanningen of een machtsstrijd tussen jou en iemand anders bereiken vandaag een kookpunt. Wie er gelijk heeft? Ach, de waarheid ligt echt in het midden.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

A little knowledge is a dangerous thing! Spreek je alleen uit als je echt 100 procent zeker bent van je zaak. Niks erger dan door het ijs zakken omdat je iets over het hoofd zag.

STEENBOK
22 december-20 januari

Iemand anders breekt door je zorgvuldig opgebouwde muurtje heen. Nee, dat voelt niet fijn, maar soms hebben we een wake-up call nodig. Die krijg je nu van de kosmos.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Ben je echt zo met jezelf bezig als iemand je verwijt of claimt de ander jou te veel? Laat dit niet doorwoekeren, maar praat zaken uit. Wees eerlijk over je gevoel.

VISSEN
20 februari-20 maart

Weet je nog met welk gevoel/idee je vanmorgen wakker werd? Dit onderwerp is perfect geschikt om vandaag tijd aan te besteden. Volg je gevoel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie