Glamour's dag-horoscoop: donderdag 28 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

dag horoscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Misschien moet je sommige onderwerpen even laten rusten of wat meer tijd geven, maar als je zeker bent van je zaak, is dit de dag om er knoop door te hakken.

STIER
21 april-20 mei

Vandaag ben je supergemotiveerd om je doel te bereiken. Je ziet nu haarscherp wat er goed of verkeerd is aan je werk. Reageer snel en verlies geen tijd!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Aan ieder verhaal zitten twee kanten. En het één is niet per definitie beter dan het ander. Lastig, maar soms is het echt beter om naar je verstand te luisteren.

KREEFT
22 juni-22 juli

Maak jij je niet te druk om bijzaken en is er eigenlijk niet iets anders aan de hand? Probeer een lastig onderwerp zo snel mogelijk te bespreken. De kou moet uit de lucht!

LEEUW
23 juli-23 augustus

De verschillen tussen jou en de ander zijn duidelijk. Het is tijd om naar de overeenkomsten te zoeken en te checken of jullie dezelfde kant op gaan…

MAAGD
24 augustus-22 september

Soms maak je dingen veel groter dan ze zijn, Maagd. En dan sla je makkelijk aan het piekeren. Zoek de stilte op en laat je verrassen door de signaaltje die je krijgt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Iemand doet een beroep op je. Jij weet zelf of je daar iets mee moet of niet. Wat je ook kiest: wees eerlijk en verschuil je niet achter een leugentje om bestwil.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Is de balans tussen werk en privé helemaal zoek? Blijf daar niet mee aanmodderen, maar maak duidelijk wat je nodig hebt om beter te functioneren.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

De grote lijn is duidelijk, maar hoe je op je bestemming moet belanden, vraagt om keuzes en een helder plan. Bedenk dat je voor sommige dingen een lange adem moet hebben.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wat zit je dwars, Steenbok? En: wat heb je nodig van iemand anders? Als je dat duidelijk kunt maken en durft uit te spreken, kan er veel helderheid ontstaan.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is geen makkelijke tijd en jij hebt daar vandaag misschien net even wat meer moeite mee dan gewoonlijk. Stap over je gevoel heen en reik de ander je hand…

VISSEN
20 februari-20 maart

Niet alles wat je gelooft, klopt maar intuïtief zit je op het juiste spoor. Kom in actie en zet de stappen die je moet zetten om vooruit te komen. Een ander doet het niet voor je!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie