Glamour's dag-horoscoop: zondag 31 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

dag horoscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Zowel in de liefde als in vriendschap heb jij behoefte aan vrijheid en ruimte. Je wordt chagrijnig als mensen je te veel claimen. Laat het niet zo ver komen.

STIER
21 april-20 mei

De aandacht die iemand voor je heeft, is egostrelend. Of dit iets wordt? Daar kom je alleen maar achter door het een kans te geven. Grijp kansen vandaag aan.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een heerlijk dagje om klussen in huis aan te pakken en om met familie door te brengen. Let op: sommige zaken worden anders voorgesteld dan ze zijn. Wees kritisch!

KREEFT
22 juni-22 juli

Misverstanden liggen vandaag voor het oprapen als je er niet alert op bent. Dubbelcheck gerust of jullie hetzelfde begrijpen. Zo voorkom je een hoop ergernissen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je bent als het om je financiën gaat een beetje tegenstrijdig. Je geeft geld uit als water, maar vooral aan zaken die je niet nodig hebt of die ongebruikt in je kast belanden.

MAAGD
24 augustus-22 september

Jij heb nog steeds zeer hoge verwachtingen van iemand. Het is beter om mensen te beoordelen op hun daden. Aan mooie praatjes heb je echt niets, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De zorgen die je ergens om hebt, zijn misschien veel groter dan je vreest. Blijf er niet mee rondlopen! Lucht je hart en praat erover met iemand die echt naar je luistert.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Waarom zou je vandaag al je tijd aan één gebeurtenis besteden? Je hebt genoeg zaken op je lijstje staan. Zo begin je de komende week in alle rust en goed voorbereid op de drukte.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Hou het bij de feiten en laat je niet in de war brengen door geruchten en roddels. De waarheid komt vandaag niet aan het licht, maar komt uiteindelijk boven water. Geduld!

STEENBOK
22 december-20 januari

Je kunt niet tegen onrechtvaardigheid en het is goed daar iets van zegt. Je hoeft het niet zwaar aan te zetten; je subtiele, maar scherpe opmerking is voldoende.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Dat vermoeide gevoel is een opeenstapeling van een aantal zaken. Jij bent de enige die ervoor kan zorgen dat je wat meer rust neemt. Handel een administratieve/financiële klus af.

VISSEN
20 februari-20 maart

Verliefd? Jij loopt op wolkjes! Alles ziet er mooier en zonniger uit als je lief bij je is. Leuk: kans om extra geld te verdienen of flink te besparen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie