Dit is de invloed van de Volle Maan van 28 januari 2021 op je leven

De eerste Volle Maan van 2021 brengt goede energie met zich mee

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Van de invloed van de verschillende Maanfasen tot de werking van verschillende kristallen: Nina kent alle ins en outs - en die deelt ze graag met je.

De eerste Volle Maan van 2021 is een feit. Op 28 januari om 20:16 uur zal de Maan haar hoogtepunt bereiken. Door de energie van de Volle Maan is het een mooi moment om het oude los te laten en het nieuwe vol goede moed tegemoet te gaan.

Volle Maan in Leeuw

De Maan staat in het dierenriemteken Leeuw. Leeuw is het vijfde dierenriemteken met als element vuur. Leeuwen zijn trots, loyaal, creatief en theatraal. Deze energie zal ook naar de oppervlakte komen tijdens de Volle Maan. Je voelt je in eerste instantie zelfverzekerd en trots. Het is een goed moment om weer in contact te komen met je nederigheid en om een balans te vinden tussen wat jij nodig hebt en wat de mensen om je heen nodig hebben. Probeer te voorkomen dat je ego de baas gaat spelen of dat je te veel gaat opscheppen over iets.

Zon in Waterman

De Zon staat in Waterman, de tegenpool van Leeuw. Er hangt een tegenstrijdige energie in de lucht. Terwijl Leeuw over het individu gaat, gaat Waterman juist over grote groepen mensen. Waterman is intelligent, uniek en vooruitstrevend. Het is het elfde dierenriemteken met als element lucht. Beide dierenriemtekens zijn Vaste tekens, dus koppigheid zal zeker op de loer liggen.

Algemene thema

Door de energie die de Zon in Waterman met zich meebrengt, is dit een mooi moment om een loslaat ritueel te doen. We bekijken situaties en emoties nu vanuit een logisch oogpunt en zijn niet zo emotioneel beladen. Met andere woorden: dit is een goed moment om over oude geliefden heen te komen. We moeten accepteren dat we bepaalde dingen los moeten laten. Verder zul je jezelf afvragen of je de laatste tijd niet te egoïstisch bent geweest.

De vurige energie die de Maan in Leeuw met zich meebrengt zal niet de hele tijd voelbaar zijn, aangezien er ook nog een onrustige energie in de lucht hangt. Kijk uit dat je niet arrogant wordt en dat je te graag je mening wil delen. Dit kan tot discussies leiden en in combinatie met de Mercurius Retrograde die op komst is, zal dit ook tot miscommunicatie kunnen leiden. Het is nu niet het moment om je zin door te drammen, onthoud dat.

Vraag jezelf af of je de laatste tijd wel creatief bent geweest. Pak weer eens een creatieve hobby op waardoor je jezelf kunt uiten. De Maan in Leeuw maakt dit makkelijker dan normaal. Wat is je creatieve passie? Verder kan het een aanrader zijn om te mediteren.

Aspect Jupiter

Jupiter staat samen met de Zon tegenover de Maan. Dit wordt in de astrologie een Oppositie genoemd. Hierdoor kunnen emoties en eventuele drama uitvergroot worden. De Zon staat echter Conjunct Jupiter. Dit zorgt voor overvloed en eventuele mogelijkheden. Hierdoor zal je je enthousiast voelen en wil je graag je dromen waarmaken. Door de energie van Saturnus kunnen we hard zijn tegenover onszelf. Het geeft als het ware een reality check en dit kan veel emoties met zich meebrengen. Verder kunnen de invloeden van Uranus en Mars ervoor zorgen dat we onze behoeftes direct uiten. Niet iedereen in onze omgeving zal dit goed opvatten.

Volgende Volle Maan

De volgende Volle Maan zal plaatsvinden op 27 februari om 09:17 uur. De Maan zal zich dan bevinden in het dierenriemteken Maagd. Dit zal een onrustige energie binnenin onszelf met zich meebrengen. Maak nu dus gebruik van de zelfverzekerde energie van de Maan in Leeuw.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie