Glamour's dag-horoscoop: maandag 1 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Wees voorzichtig met het geven van kritiek. Later op de dag kun je je beter verplaatsen in de situatie van de ander en dan ben je blij als je je mond hebt gehouden.

STIER
21 april-20 mei

Werk aan de winkel! Vandaag wordt er ineens extra inzet van je verwacht. Niet helemaal onverwacht, maar toch is het belangrijk om er snel mee aan de slag te gaan.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je kunt anderen niet veranderen, maar alles verandert als jij op een andere manier naar mensen gaat kijken. Leven en laten leven. Focus je op jezelf.

KREEFT
22 juni-22 juli

Hou het bij de feiten en laat je niet op stang jagen door roddels en geruchten. Vandaag speelt er iets (nieuws) in de familie/gezin waar je helemaal vol van bent.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Nieuwe liefde en is niet helemaal duidelijk hoe het nou precies tussen jullie zit? Beoordeel je lief op daden en niet op woorden. Dan wordt het vanzelf duidelijk.

MAAGD
24 augustus-22 september

Waar het hart vol van is…daar praat je over, denk je aan, droom je van, fantaseer je over. Als dit zo belangrijk voor je is: laat het dan niet door je vingers glippen!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het moet in de loop van de dag lukken om duidelijk te maken wat je nodig hebt en/of dwars zit. De manier waarop anderen reageren, hangt af van de toon waarop je spreekt.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Denk gerust nog eens na of je eigenlijk nog wel energie in iets/iemand wil investeren. Wat krijg je ervoor terug? Baseer je niet alleen op je gevoel, maar ook op de feiten.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je bent ergens zó mee bezig, dat het bijna in piekeren omslaat. Aan sommige dingen kun je helaas niets veranderen. Probeer je zo flexibel mogelijk op te stellen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jij kies het liefst voor zekerheid en dat is in de huidige situatie helemaal geen verkeerde instelling. Maar: laat je niet tegenhouden uit angst. Je bent sterker dan je denkt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je steekt je mening niet onder stoelen of banken als ernaar gevraagd wordt. Je krachtige uitstraling zorgt ervoor dat mensen vandaag geen discussie met je aangaan.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is zó druk in je hoofd, dat anderen het bij wijze van spreken kunnen horen! Aan chaos heb je niks, Vissen. Zet de belangrijkste feiten op een rijtje. Dat geeft meer rust.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie