Je wekelijkse tarot-kaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Er hangt liefde in de lucht, Maagd!

tarot kaartlegging
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Als een kaart omgekeerd terecht komt, heeft dit een andere betekenis. Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - Pentakels Drie

Deze week zal in het teken staan van samenwerkingen. Je maakt stappen vooruit, waardoor de zaadjes die je geplant hebt nu gaan groeien. Probeer een samenwerking aan te gaan met iemand die op dezelfde golflengte zit als jij. Hier gaat inspiratie uit voortvloeien. Dit gaat je naar je langverwachte succes leiden. Door samen te werken worden je projecten betekenisvoller. Het is wel belangrijk dat je mensen zoekt die jouw talenten aanvullen. Hierdoor kun je allebei wat van elkaar leren, waardoor persoonlijke groei mogelijk is. Iedereen heeft af en toe hulp van een vriend of vriendin nodig.

Let deze week op het getal 10.

Stier - Zwaarden Vier Omgekeerd

Deze week ga je merken dat je jezelf tegenwerkt. Doordat je alles tegelijkertijd wil doen, zorg je ervoor dat je geen progressie kan maken. Neem één stap per keer en probeer niet alle projecten die je hebt in één dag af te ronden. Je gedachten gaan alle kanten op, maar lichamelijk kun je dit niet meer volhouden. Het wordt tijd dat je weer naar je lichaam gaat luisteren. Doe je dit niet, dan ga je snel merken dat je zowel fysiek als mentaal moe bent. Het is ook belangrijk dat je niet gaat overdenken.

Let deze week op het getal 1.

Tweelingen - Zwaarden Twee Omgekeerd

Deze week krijg je zoveel informatie binnen dat je het niet meer bij kan houden. Het is belangrijk dat je bij je eigen normen en waarden blijft. Maak geen overhaaste beslissingen waar je zelf niet achter staat. Het kan zijn dat je je gekwetst voelt, dus het is belangrijk om weer even op adem te komen. De geluiden van het dagelijkse leven worden je allemaal even te veel. Zoek een rustig plekje voor jezelf en zet alles op een rijtje. Probeer niet te denken aan andermans problemen. Die moeten ze maar even oplossen zonder jouw hulp.

Let deze week op het getal 5.

Kreeft - Kelken Tien

De cirkel is rond. Deze week zul je je op emotioneel gebied tevreden voelen, vooral bij vrienden en familie. Je hebt nu de mensen om je heen die echt bij je horen en je hebt sterke banden met ze. Het geeft je een warm gevoel en dit wil je koesteren. Uit je dankbaarheid naar je dierbaren toe. Verder ga je merken dat je je volledig kan uiten zonder oordeel van andere mensen. Probeer, als het kan, tijd met ze door te brengen. De energie die jij uitstraalt, gaan zij ook uitstralen en visa versa.

Let deze week op het getal 3.

Leeuw - De Dwaas

Deze week ben je nieuwsgieriger en spontaner dan ooit. Je bent er klaar voor om stappen vooruit te maken. Op naar een nieuw avontuur! Je hebt alles wat je nodig hebt al, dus maak je daar geen zorgen over. Je leert deze week om verwachtingen los te laten en om met de stroom mee te gaan. Het is een nieuwe fase van je leven. Maak hier gebruik van en leer jezelf kennen. Wie ben je nu echt? Luister naar je intuïtie, maar ook naar je hart. En het allerbelangrijkste: geloof in jezelf. Je leeft maar een keer.

Let deze week op het getal 0.

Maagd - De Geliefden

Deze week hangt er liefde in de lucht. Er kan iemand op je pad komen waar je een sterke band mee hebt of je gaat ontdekken dat je een sterke band hebt met iemand die al in je leven is. Dit kan zelfs tot een nieuwe relatie leiden. Er is wederzijdse aantrekkingskracht en passie. Je vult elkaar aan. Mocht er geen liefde zijn, dan kan het ook betekenen dat je een betere connectie krijgt met jezelf. Je gaat getest worden door bepaalde keuzes die je moet gaan maken. Blijf trouw aan jezelf, dan komt alles goed.

Let deze week op het getal 6.

Weegschaal - Koningin van Pentakels

Deze week wordt je gevraagd om een balans tussen je privéleven en je werk te zoeken. De tijd is aangebroken dat je in jezelf moet gaan investeren om volledige vrijheid te creëren. Zowel op spiritueel gebied als op financieel gebied. Hoe meer overvloed je hebt, des te meer je dit met andere kunt delen. Probeer wel met beide voeten op de grond te blijven. Laat overvloed op een natuurlijke manier naar je toe komen. Vergeet niet om jezelf en de mensen om je heen liefde te geven. Tip: creëer een comfortabele plek.

Let deze week op het getal 4.

Schorpioen - Koningin van Zwaarden

Deze week draait alles om logica. Je bent directer dan normaal en je hebt geen probleem om mensen te wijzen waar het op staat. Mensen kunnen dit niet lichtelijk opvatten en je koud vinden, maar dat maakt niet uit. Je bent liever eerlijk, dan dat je een façade voorhoudt. Ook wordt je gevraagd om door het alledaagse heen te kijken om een duidelijke oplossing voor iets te vinden. Koppel jezelf los van je emoties, zodat je vanuit een logisch oogpunt een beslissing kunt gaan nemen. Logica gaat nu boven alles.

Let deze week op het getal 13.

Boogschutter - Zwaarden Tien

Deze week voel je je verslagen. Iemand heeft zijn of haar mes in je rug achter gelaten. Je weet even niet wie je kunt vertrouwen. Het voelt alsof je een paar stappen achteruit doet. Dit is niet het beste voor je zelfvertrouwen en het kan wel eens een tijdje gaan duren voordat je je weer helemaal jezelf voelt. Dat is niet erg, maar probeer jezelf niet de schuld te geven. Onthoud dat je niet kunt groeien zonder wat obstakels op de weg.

Let deze week op het getal 19.

Steenbok - Pentakels Vier

Deze week draait alles om controle. Je financiën zijn stabiel, maar ze zijn wel veilig opgeborgen. Je hebt genoeg gespaard - en je gaat nog meer sparen - om nu financieel onafhankelijk te zijn. Deze discipline kun je ook op andere vlakken in je leven toepassen. Kijk wel uit dat je niet te streng bent voor jezelf en ook van het succes geniet. Het is niet erg om jezelf te trakteren op iets moois. Je eigenwaarde ligt niet in je bankrekening, maar binnenin jezelf. Dit is een belangrijke les die je moet leren.

Let deze week op het getal 11.

Waterman - Staven Tien

Door hard te werken heb je er voor gezorgd dat je dromen zijn uitgekomen of dat ze zich nu aan het ontwikkelen zijn voor je ogen. Deze week draait erom dat je dit vol blijft houden. Door het inslaan van deze nieuwe weg, komen er ook andere verplichten bij kijken. Dit kan overweldigend zijn en je hebt het gevoel alsof je alles in je eentje moet doen. Wees niet bang om hulp te vragen van de mensen om je heen. Probeer prioriteiten voor jezelf te stellen. Wat vind je leuk om te doen?

Let deze week op het getal 2.

Vissen - Staven Vier

Deze week ga je zien dat je ideeën zich eindelijk zullen ontplooien. Het is wel belangrijk dat je een stevig fundament voor jezelf creëert. Dit zal voor vrijheid zorgen. Deel je succes en positiviteit met de mensen om je heen. Je waardeert je thuis nu meer dan dat je de laatste tijd hebt gedaan. Op alle gebieden ben je geaard. Hierdoor voel je je veilig en ervaar je innerlijke rust. Vergeet niet om al je prestaties te vieren. Hoe groot of klein ze ook zijn. Omarm ook alle fouten die je hebt gemaakt.

Let deze week op het getal 7.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie