Glamour's dag-horoscoop: woensdag 3 februari

Vandaag mag je echt voor de easy way gaan, Waterman.

dag horoscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Ook al vermaak je je best; je hebt er meer dan genoeg van om alleen te zijn. Ruimte voor spontane acties is er niet, maar vandaag komt er een mooie oplossing.

STIER
21 april-20 mei

Het is wel duidelijk waar jij momenteel de meeste aandacht voor hebt: werk. Ben je op zoek naar een andere baan? Informeer ook in je netwerk, Stier!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Met humor los je een lastige situatie het snelst op. Vooral als je ook om Het is een perfect moment om snel iets af te spreken met een vriendin! Leg die date vast, want voor je het weet komt er weer iets tussen. Leuk: een meevallertje!

KREEFT
22 juni-22 juli

Sommige dingen zijn om te huilen. Lukt het jou om je verdriet te uiten of moet je ‘flink’ zijn van jezelf? Zoek troost bij iemand bij wie je je veilig voelt als je daar behoefte aan hebt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het lijkt of iemand anders je negeert of lauw reageert op je toenaderingspogingen. Misschien wil je nog eens proberen om het voor eens en altijd uit te praten.

MAAGD
24 augustus-22 september

Ben je niet fit? Heb je griep (ja, ook dat bestaat nog steeds) of probeer je alle ballen in de lucht te houden? Dit is het moment om (meer) hulp in te schakelen, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Die spontane ingeving kan verrassend leuk uitpakken als je er iets mee doet. Soms moet je gewoon in het diepe springen en jezelf onder de aandacht brengen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Topdrukte in de familie en met alles wat met je huis te maken heeft. Zorg dat daar eerst orde op zaken wordt gesteld, want anders blijf je achter de feiten aanlopen, Schorpioen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

En dag vol verhitte discussies staat voor je klaar. Geen zin in? Logisch, want de ander geeft zich niet gewonnen. Gooi geen olie op het vuur, maar luister naar wat de ander zegt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Is het tijd om jezelf een flink in de watten te leggen? Ja! Investeer in iets waar je lange tijd veel plezier aan hebt. Prijzen vergelijken loont echt!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Gooi er vandaag eens een lekkere dosis charme in de strijd. Je maakt het jezelf soms veel moeilijker dan nodig is. Vandaag mag je echt voor de easy way gaan.

VISSEN
20 februari-20 maart

Slaap uit, kook iets lekker, maak er een cheat-and- treat-yourself-day van. Je verdient het gewoon om je even om iets anders druk te maken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie