Glamour's dag-horoscoop: donderdag 4 februari

Je staat er echt niet alleen voor, Vissen.

dag horoscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Zit iemand nou openlijk met je te flirten of is het allemaal vriendschappelijk? De belangstelling is stiekem best egostrelend, ook al doe je er niets mee.

STIER
21 april-20 mei

Aan zelfvertrouwen ontbreekt het je niet, maar je mist momenteel wel een paar subtiele hints. Ren niet zo hard door en neem de tijd om goed werk af te leveren. Dubbelcheck jezelf.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is nooit fijn als je geconfronteerd wordt met je eigen fouten, maar hey; het zijn leermomenten! Zeg sorry, maak het goed en begin gewoon opnieuw.

KREEFT
22 juni-22 juli

Als je dan toch zo hard je best doet voor anderen; vergeet je jezelf dan niet? Je overweegt al een tijdje een nieuwe (kostbare) aankoop. Is dit de dag dat het gaat gebeuren?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Iedereen maakt wel eens een fout, Leeuw. Als je te hoge verwachtingen van iemand hebt, is het logisch dat je misschien teleurgesteld wordt. Neem wat meer afstand, indien nodig.

MAAGD
24 augustus-22 september

Tot op zekere hoogte is stress niet te helemaal te vermijden, maar je hoeft het ook niet op te zoeken! Wordt het niet eens tijd om krachtig nee te zeggen, Maagd? Of juist ja?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Oude liefde roest niet? Nou, die vlieger gaat niet altijd op hoor. Alhoewel je vooral de leuke dingen herinnert. Dat is een teken dat je over hem/haar heen bent. Toch?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Zit je vast in een lastige situatie? Het is niet de bedoeling dat jij de problemen in je eentje oplost. Om hulp vragen is op dit moment de eerste stap om te zetten.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Probeer iets geduldiger te zijn, Boogschutter. En luister ook naar de mening van anderen. Dat een goede communicatie enorm belangrijk is, wordt duidelijk.

STEENBOK
22 december-20 januari

Tot op zekere hoogte heb je de goodwill van anderen nodig, maar is het slim om je te laten leiden door anderen? Eh, en wat doe je dan met je eigen sterke mening/gevoel?

WATERMAN
21 januari-19 februari

De samenwerking met anderen verloopt nu misschien niet heel erg makkelijk, maar het is de bedoeling om er aandacht aan te besteden. Wees zo geduldig als je kunt zijn.

VISSEN
20 februari-20 maart

Is je intuïtie aan het woord of ben je aan het doemdenken? Praat over de dingen die je uit je slaap houden, Vissen. Je staat er echt niet alleen voor. Check maar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie