Glamour's dag-horoscoop: vrijdag 5 februari

Doe het gewoon, Schorpioen!

dag horoscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een dag om de vriendschap te vieren. Natuurlijk moet je daar op dit moment een beetje slim mee omgaan, maar er zijn best mogelijkheden om iets af te spreken.

STIER
21 april-20 mei

Je ambities krijgen alle ruimte. Als het anders loopt dan je hoopt, komt het door je eigen ongeduld. Sla geen stappen over. Je kunt maar een keer een eerste indruk maken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wat is er aan de hand? Zou het kunnen zijn dat de ander door je zorgvuldig opgebouwde muurtje breekt en je hart verovert? De liefde is altijd een gok, Tweelingen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is slim om werk en privé goed te scheiden, maar soms is het gewoon nodig om wat meer openheid te geven. Mensen hebben meer begrip voor je dan je verwacht.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Goed nieuws mag je best van de daken schreeuwen. Eindelijk weer eens iets wat mee zit! Of dit de nieuwe trend wordt? Nee, dus daarom is het zo belangrijk om ervan te genieten.

MAAGD
24 augustus-22 september

Jij geeft geen krimp en je doet gewoon wat je moet doen. Maar als het om de liefde gaat, is het een stuk lastiger. Je gevoelens woorden weer flink overhoop gegooid.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je bent nooit te oud om te leren en het is goed om nieuwsgierig te blijven. Wel is het zeer belangrijk om objectief te zijn. Probeer een onderwerp van een andere kant te bekijken,

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

De beste mensen zijn er gewoon weer voor je. Wat ben je een rijk mens! Dit is een prachtig moment om je dankbaarheid en gevoel uit te spreken. Doe het gewoon!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Tijd om een beetje plezier te maken en de lat wat lager te leggen. Waar word jij blij van? Het weekend staat voor de deur. Besteed je vrije dagen maximaal. Liefst met je-weet-wel.

STEENBOK
22 december-20 januari

Kom je om in de spullen en staat je hele huis weer vol met allerlei zaken? Ruim op, geef weg, maar doe er iets mee. Je hebt veel minder nodig dan je denkt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Blijf je bij je voornemen of laat jij je toch overhalen om eens iets totaal anders te doen? Onderdruk de neiging om je te verzetten. Laat je verleiden en verrassen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Jij begrijpt anderen feilloos en je bent een grote steun voor ze. Maar let op: je bent niet verplicht om die taak op je te nemen. Denk ook aan jezelf.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie