Glamour's dag-horoscoop: zaterdag 6 februari

Vraag gerust om hulp of advies, Kreeft.

dag horoscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Vandaag zou zomaar eens een geluksdag voor je kunnen worden. Je positieve instelling en helpt het lot een handje. Net als die stoute schoenen die je vandaag aantrekt.

STIER
21 april-20 mei

Loslaten, weggeven, aannemen, accepteren. Zomaar wat kreten waarmee je aan de slag kunt gaan. Wat wil jij graag meer naar voren laten komen en uitdragen in de wereld?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Denk eerst nog maar eens goed na voor je op verzenden drukt, Tweelingen. Soms is het goed om er het spreekwoordelijke nachtje over te slapen. Better safe than sorry.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je bent al een tijdje behoorlijk op een situatie gefocust. Hierdoor zie je wat minder goed dat er andere opties en zelfs oplossingen zijn. Vraag gerust om hulp of advies.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Expectations versus reality. Je weet ongetwijfeld precies waar dit over gaat. Als je ergens geen goed gevoel over hebt, is het tijd om het los te laten, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als het je oplucht om eens helemaal leeg te lopen en te zeggen wat je dwars zit, moet je dat doen. Accepteer dan ook de gevolgen: een stevig antwoord terug.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Is het je vrije dag? Doe vandaag alleen waar je echt blij van wordt of zin in hebt. De liefde is een prima onderwerp om je op te storten. Romantiek verdient een grotere plaats.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Keuzes maken is niet altijd makkelijk, maar soms gewoon heel hard nodig. Wees niet bang om deuren te sluiten, los te laten en strepen te zetten. Je bent er aan toe.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Hoe zit het met jouw gewoontes en routines? Kun je je draai vinden of ben je hard toe aan wat meer spanning? Jij bent de enige die hier werk van kan maken. Go for it.

STEENBOK
22 december-20 januari

Heb je ergens hulp of advies bij nodig? Vraag daar dan om. Wees niet koppig of trots. Over een emotionele kwestie praten? Dat zou echt zo goed voor je zijn….

WATERMAN
21 januari-19 februari

Mensen willen heel graag iets voor je doen, maar op hun eigen manier. Jouw gewoontes en patronen zijn net zo vreemd als die van hen. Stap over de verschillen heen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Maak van je hart geen moordkuil en spreek uit wat je nodig hebt van je partner. De hints die je geeft, komen niet aan. Stop de ergernis en wees duidelijk!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie