Glamour's dag-horoscoop: zondag 7 februari

Je hebt tijd nodig voor jezelf, Schorpioen.

dag horoscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Heb je het gevoel dat mensen je laten zakken of er niet voor je zijn? Niet iedereen is een echte vriend. En helaas gaan niet alle vriendschappen een leven lang mee.

STIER
21 april-20 mei

Jij laat geen kans onbenut om jezelf onder de aandacht te brengen. Je ambities zijn gigantisch en het leuke is dat je er een hele eigen, unieke en originele twist aan geeft.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Moet je voor jezelf kiezen of toch (weer) rekening houden met de ander? Zitten jullie nog op dezelfde lijn? Praten (en zaken uitpraten) is belangrijk in iedere relatie.

KREEFT
22 juni-22 juli

Niet leuk, maar achterstallige zaken smeken om te worden aangepakt. Stroop je mouwen op en ga aan de slag. Sommige zaken kun je beter niet langer voor je uitschuiven.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Alles draait op dit moment zo’n beetje om de liefde en je belangrijkste relatie(s). Je inzet voor anderen is fijn, maar dring je hulp en advies niet op. Dat werkt averechts.

MAAGD
24 augustus-22 september

Kwakkel je met je gezondheid en knap je maar niet op? Ermee blijven rondlopen is niet slim, Maagd. Neem wat meer rust. En probeer dat gepieker los te laten.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Dit is een periode waarin de creativiteit wil stromen. Pak bijvoorbeeld een oude hobby weer op. Bijkomend voordeel: je wordt zo fijn afgeleid van een kwestie waar je van baalt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Soms ‘moet’ je gewoon voor jezelf kiezen. Dat is niet egoïstisch, maar in dit geval juist verstandig. Je hebt tijd nodig voor jezelf. Maak daar prioriteit van.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Jij stelt je heel begripvol op, maar misschien zit er iets niet lekker. Jezelf begripvol opstellen is prima, maar doe niet alsof het gedrag van iemand anders je niet raakt!

STEENBOK
22 december-20 januari

Soms is het lastig om je gevoelens te tonen. Vooral als je denkt dat je niet spontaan genoeg reageert. Bedenk dat de ander daar misschien ook last van heeft.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Soms kun je echt heel moeilijk doen en weiger je te luisteren naar anderen. Ai, zoveel koppigheid maakt de sfeer niet gezelliger. Stap over je humeur heen!

VISSEN
20 februari-20 maart

Als iemand om je mening vraagt: geef die dan! Hoe moeilijk het ook is om eerlijk te zijn; je niemand schiet iets op met een leugentje om bestwil.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie