Glamour's dag-horoscoop: maandag 8 februari

Soms moet je een gokje wagen, Weegschaal

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Probeer een beetje afstand te nemen van een kwestie die te veel stress oplevert. Je hart luchten bij iemand anders helpt, maar neem dan ook die goede raad aan.

STIER
21 april-20 mei

Spanningen op het werk of stress over het werk? Het is een klein verschil, maar beide zijn niet leuk. Wees geduldig en laat je niet op de kast jagen. Houd de eer aan jezelf.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als iets belangrijk voor je is: houd dan voet bij stuk. Laat je niet overdonderen door anderen en durf gewoon je eigen mening te geven. Zo kan er een dialoog (en begrip) ontstaan.

KREEFT
22 juni-22 juli

Sta niet te lang stil bij zaken die je niet kunt veranderen, Kreeft. Hoe moeilijk sommige dingen ook zijn: vandaag is een praktische instelling de beste.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hoe meer jij je inzet voor anderen, hoe beter jij er zelf ook van wordt. Het algemeen belang is nu het allerbelangrijkst. Dat je een offer moet maken, geldt niet alleen voor jou.

MAAGD
24 augustus-22 september

Kon je jezelf maar even resetten en opnieuw beginnen. Je snakt naar meer rust en structuur, maar het lijkt of je daar geen prioriteit van maakt. Dat kun je veranderen, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Jij bent in de mood om te vieren, te genieten en je passie te volgen. Ja, dat kan om een hobby gaan, maar ook over de liefde. Soms moet je een gokje wagen, Weegschaal.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Kennis is macht. En dat begrijp jij momenteel als geen ander. Duik nog dieper in de materie waarin je geïnteresseerd bent. Hoe meer je weet, hoe sterker je staat.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Als jij op de praatstoel zit, laat jij je daar niet makkelijk vandaan jagen. Een onhandige opmerking kun je het best meteen rechtzetten.

STEENBOK
22 december-20 januari

Safety first, is een van je motto’s, maar je kunt niet alles voorkomen. Kiezen is soms lastig, maar níet kiezen is geen optie. Hak die knoop door, Steenbok!

WATERMAN
21 januari-19 februari

In principe zou je veel kunnen bereiken op voorwaarde dat je niet te koppig bent en ook bereid bent om een beetje water bij de wijn te doen. Wees gerust iets flexibeler.

VISSEN
20 februari-20 maart

Lig je wakker over iets of kun je iets niet meer van je afzetten? Dan is het tijd om daar iets aan te doen. Soms is het al voldoende door de eerste stap te zetten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie