Je wekelijkse tarot-kaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Deze week is het geluk met je mee, Boogschutter

tarot
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Als een kaart omgekeerd terecht komt, heeft dit een andere betekenis. Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - Ridder van Zwaarden

Waar een wil is, is een weg! Deze week ben je enorm gefocust en heb je duidelijke intenties. Als de laatste tijd bepaalde dingen langzaam gingen, dan gaat daar nu verandering in komen. Niet alleen jij gaat sneller bewegen, maar ook de omstandigheden om je heen. Je communiceert als geen ander, dus maak daar gebruik van. Omring jezelf met mensen die op dezelfde golflengte zitten. Pas op dat je projecten niet te snel afrondt. De details zijn net zo belangrijk als het grotere geheel. Het wordt ook tijd dat je de verantwoordelijkheid gaat nemen voor je daden.

Let deze week op het getal 11.

Stier - Staven Twee

Deze week maak je grote stappen vooruit. Je bent zelfverzekerd en je bent er klaar voor om te zien wat het leven nog meer voor jou in petto heeft. Hiervoor moet je wel buiten je comfortzone stappen. Dit kan eng zijn, maar het gaat je ook verder brengen. Je weet wat je moet doen, dus probeer dit niet te negeren. Niet alleen jij bent zelfverzekerd, maar je trekt mensen om je heen hier ook in mee. Vergeet niet om een risico te nemen. Dit mag zo klein of groot zijn als dat je zelf wil.

Let deze week op het getal 2.

Tweelingen - Staven Zes

Deze week ben je niet te stoppen. Mensen gaan je succes opmerken en je talenten erkennen. Ondanks alle tegenslagen, is het je toch gelukt om erbovenop te komen. Maak gebruik van deze erkenning om door te blijven gaan. Deze kaart is een bevestiging dat je op het juiste pad bent. En je krijgt niet alleen erkenning van de mensen om je heen, maar ook de steun die je nodig hebt om je verder te brengen. Kijk terug naar waar je vandaan komt. Wees trots op jezelf; dit is nog maar het begin.

Let deze week op het getal 15.

Kreeft - Aas van Zwaarden

Deze week ga je helderheid krijgen over niet alleen jezelf, maar ook over bepaalde dingen waar je de laatste tijd over hebt getwijfeld. Luister even niet naar de mensen om je heen. Hierdoor ga je duidelijk voor ogen zien wat jouw pad is dat je moet bewandelen. Je geest staat op scherp en geen één taak is te veel voor jou. Je hebt een frisse blik en je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van je creativiteit op een logische manier. Je bent zelfs bereid om te vechten voor gerechtigheid. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Let deze week op het getal 9.

Leeuw - Aas van Pentakels

Deze week komen er allerlei soorten mogelijkheden op je pad. Je wensen en doelen gaan zich nu voor je ogen manifesteren. Dit ga je vooral merken op financieel gebied. Je voelt je rijk. Dat zie je niet alleen op financieel gebied terug, maar ook in je relaties. Deel deze goeie energie ook met andere mensen. Dit kan ze verder helpen op hun reis. Elk idee dat je nu krijgt, heeft potentie om tot iets moois en groots uit te bloeien. Vraag deze week wat je wil en het zal naar je toe komen.

Let deze week op het getal 1.

Maagd - Zwaarden Zes

Deze week probeer je gewoon met de stroom van het leven mee te gaan. Verandering komt eraan en dit is nodig om te groeien. Probeer je hier niet tegen te verzetten - dat gaat alleen maar meer obstakels creëren. Dit vind je misschien oncomfortabel en dat is ook niet zo gek. Als je je overweldigd voelt, trek jezelf dan even terug. Mediteren kan helpen om weer tot rust te komen en om dingen weer helder te zien. Verander je perspectief. Dit gaat het makkelijker voor je maken om met al het nieuwe in je leven om te gaan.

Let deze week op het getal 7.

Weegschaal - Koning van Staven

Deze week ga je je doelen en wensen met detail en met een duidelijke intentie uitwerken. Je visies kunnen uiteindelijk veel mensen bereiken. Maak hier gebruik van en inspireer niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen met het werk dat je doet. Mensen die in je ideeën geloven, gaan hun steun uiten. Als je nog geen doelen hebt voor jezelf, dan vraagt deze kaart om dat te gaan doen. Maak een lijst met wat je allemaal wil doen in het leven. Van daaruit kun je alles bereiken.

Let deze week op het getal 6.

Schorpioen - Staven Negen

Je bent er bijna! Deze week moet je nog de laatste puntjes op de ‘i’ zetten. Dit zal niet zonder slag of stoot gaan, aangezien er weer een obstakel op je pad gaat verschijnen. Geen stress, want ook dit kan jij aan. Zie het als een test vanuit het Universum. Weet je zeker dat je dit wil gaan doen? Het is belangrijk om jezelf te beschermen tegen negatieve energie van buitenaf. Geloof in jezelf en je eigen krachten. Leer van je fouten, zodat je in de toekomst makkelijker met tegenslagen om kan gaan.

Let deze week op het getal 20.

Boogschutter - Rad van Fortuin

Deze week is het geluk met je mee. Dit gaat gepaard met verandering, hoe graag je dit ook niet zou willen. Het brengt je in een nieuwe fase in je leven. Misschien heb je het gevoel dat je geen controle meer hebt en dat klopt. Het Universum neemt nu een aantal dingen van je over. Blijf actief in wat je doet en ga nu niet achterover zitten leunen. Hier zul je de vruchten van gaan plukken. Als je iets nieuw wil gaan beginnen, dan gaat dit veelbelovend zijn voor je. Alles gebeurt met een reden.

Let deze week op het getal 10.

Steenbok - Matigheid

Deze week draait alles om balans. Het is niet nodig om heel gehaast je plannen te verwezenlijken. Je moet ook leren genieten van alles wat erbij komt kijken. Het gaat je ook meer rust geven als je stap voor stap vooruit gaat. Realiseer je dat geduld en gematigdheid de sleutels zijn tot succes. Je gaat je ook realiseren dat je geen invloed hebt op externe factoren. Trek je hier niets van aan. Omarm deze nieuwe rust die je binnenin jezelf aan het creëren bent. Dit zal bevredigend zijn voor je creativiteit en proces.

Let deze week op het getal 14.

Waterman - De Keizer

Deze week staan stabiliteit en structuur centraal. Het wordt tijd dat je weloverwogen keuzes maakt. Deze gaan je verder leiden en hierdoor kun je makkelijker je ideeën manifesteren. Als er een vaderfiguur in je leven is, luister dan naar zijn wijze woorden en neem dit mee. Door discipline voor jezelf te creëren kun je verder komen. Dit is het enige dat je nog tegenhoudt. Als je een leidende rol op je moet nemen, dan is het aan te raden om dit aan te grijpen. Jij bent momenteel degene die het allemaal aan het waarmaken is.

Let deze week op het getal 4.

Vissen - De Hiërofant

Deze week is het belangrijk om een duidelijke visie te houden. Het kan helpen om rituelen te doen om met beide voeten op de grond te blijven. Je kunt misschien de behoefte hebben om bij een groep mensen aan te sluiten. Ga hiervoor. Hierdoor ga je je horizon verbreden en het gaat je ook meer kennis brengen. Kijk ook eens naar de tradities in je familie en wat je kunt doen om deze te eren. Door je te omringen met mensen die hetzelfde denken ga je je spiritualiteit ontwikkelen. Nieuwe dingen leren staat centraal.

Let deze week op het getal 5.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur