Glamour's dag-horoscoop: dinsdag 9 februari

Verwen jezelf met iets wat al een tijd op je verlanglijstje staat, Steenbok

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Houd het zakelijk en professioneel. Dat het belangrijk is om werk en privé strikt te scheiden, wordt bewezen. Houd je aan je belofte en zet je vandaag voor 200% in.

STIER
21 april-20 mei

Je voorstel valt in goede aarde als je het met argumenten kunt onderbouwen. Benoem de voordelen en wees niet te zuinig met woorden. Zo haal je de opdracht/klant binnen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Houd er serieus rekening mee dat je niet zo helder en duidelijk bent als je zelf denkt. Check even of mensen je begrijpen en of jullie hetzelfde doel voor ogen hebben.

KREEFT
22 juni-22 juli

Misschien is het niet je allerbeste dag, maar in dat geval is het een kwestie van doorbijten. Doe wat je moet doen. Zoek afleiding, want van gepieker word je doodmoe.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Letterlijk of figuurlijk investeer je veel in een project of iemand anders. Zorg ervoor dat je de kosten in de gaten houdt. Check rekeningen, offertes en toezeggingen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Speelt een oude kwaal weer op? Kun je iets maar niet verwerken of loslaten? Blijf er niet in je eentje mee rondlopen. Juist een ander kan soms goede tips en adviezen geven.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als er nu iemand out of the box kan denken, ben jij het. Maar eerlijk is eerlijk: niet al je plannen zijn uitvoerbaar. Maar voor de liefde zijn de slagingskansen bovengemiddeld goed.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het gaat er niet om wat anderen ergens van vinden, maar hoe jíj ergens over denkt. Je laat je momenteel niet overtuigen. Die instelling werkt niet alleen in je voordeel.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Ook al weet je eigenlijk al hoe jij het wilt; het is belangrijk om (beter) te overleggen met je partner. Je zin doordrukken? Het lukt je beslist, maar slim is het niet.

STEENBOK
22 december-20 januari

Verwen jezelf met iets wat al een tijd op je verlanglijstje staat. Duur? Ja, maar de laatste tijd heb je een flinke buffer aangelegd, dus het lijkt binnen handbereik te komen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Nu jij een beslissing hebt genomen, laat jij je niet meer op andere gedachten brengen. Weet je het echt zeker? Met een open mind ontdek je vandaag nieuwe mogelijkheden.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het valt niet mee om je gevoelens goed te verwoorden. Misschien moet je dat niet eens proberen. Het wordt vanzelf wel duidelijk dat jij het bij het rechte eind had.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie