Glamour's dag-horoscoop: woensdag 10 februari

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Soms kun je een lastige kwestie het best met je verstand benaderen. Hoe lastig het ook is: probeer je emoties los te koppelen als je een knoop moet doorhakken.

STIER
21 april-20 mei

Voelt het alsof iedereen kritiek op je heeft en/of je niet voldoende wordt gewaardeerd? Je verwacht misschien te veel van anderen. Wees de verandering waarnaar je verlangt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het grote plaatje zie je uitstekend, maar hoe zorg je er voor dat dingen ook werkelijk gebeuren? Soms moet je maar gewoon ergens beginnen. Als het eenmaal op gang is, wordt het makkelijker.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je loopt vandaag vast. Op het gedrag van iemand anders, op een stille wens die je in rook ziet opgaan of omdat je te veel tijd stopt in een kansloze zaak. Wanneer is het genoeg?

LEEUW
23 juli-23 augustus

De steun van iemand anders is fijn, want samen zijn veel zaken een stuk makkelijker dan in je eentje. Geef iemand anders vandaag het voordeel van de twijfel.

MAAGD
24 augustus-22 september

Trek geen voorbarige conclusies en pas op dat je gedachten niet in kringetjes blijven ronddraaien. Zorg dat je vandaag voldoende frisse lucht krijgt. Het lucht echt op.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Alles wat je met plezier doet, voelt niet eens als werk of een verplichting. Op dit moment ben je ergens zo enorm enthousiast over, dat je weinig anders nodig hebt. Mooi toch!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Iedereen zit momenteel veel thuis, maar bij jou wordt de drukte nog een beetje opgevoerd. Om alles te kunnen managen, heb je een planning nodig. Heb je die al?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Hoe meer je weet, hoe sterker je staat. Dit is een moment om een tandje bij te zetten. Studeer je of heb je een tentamen voor de boeg? Bijt nog heel even door voor dat cijfer.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een mooi moment om aandacht te besteden aan je financiën en je persoonlijke bezittingen. Durf afscheid te nemen van spullen die je echt niet meer gebruikt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Ben je er met je gedachten wel helemaal bij, Waterman? Andere mensen dringen met moeite tot je door. Je bent zo afwezig, dat je kleine, maar belangrijke hints mist.

VISSEN
20 februari-20 maart

De week is pas halverwege, maar voor jou voelt het alsof je een paar marathons hebt gelopen. Wees vandaag wat aardiger voor jezelf. Niks hoeft. Nou ja, op een paar zaken na dan.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie