Glamour's dag-horoscoop: donderdag 11 februari

Je motivatie is hoog, dus ga ervoor, Maagd

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De nieuwe maan van vandaag brengt nieuwe kansen op het gebied van vriendschappen en sociale contacten. Investeer tijd en aandacht op dit gebied.

STIER
21 april-20 mei

Op het gebied van werk/carrière ben je goed bezig, maar niet alles is in kannen en kruiken. Stel prioriteiten en ga aan de slag met zaken die nú aandacht nodig hebben.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Zin om het roer om te gooien? Wil je (weer) studeren, overweeg je een carrièreswitch of droom je ergens al tijden van? Zet de noodzakelijke stappen. Zo begint die reis…

KREEFT
22 juni-22 juli

Hoe gaat het tussen jou en je lief? Zijn jullie een match en klaar voor een volgende stap? Hoe zit het met de financiën? Als dat glashelder is, weet je wat mogelijk is.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dit is een tijd om aan je relatie(s) te werken. Vooral aan de relaties die (op dit moment) uitdagend of lastig zijn. Door je in de ander te verplaatsen, wordt veel duidelijk.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het sluimerde vast al een tijdje, maar dit is het moment om je gewoontes, routines en leefpatroon een kritisch onder de loep te nemen. Je motivatie is hoog, dus ga ervoor!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als je een kinderwens hebt, is dit een prachtig moment! Geen issue? Zorg dan dat je creatieve talenten meer vrijheid krijgen. Ze willen worden gezien!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Natuurlijk kun je afleiding zoeken buiten jezelf, maar jij bent in de mood om zaken grondig aan te pakken. Er gaan deuren voor je open als je meer over jezelf wil leren…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Dit is een prachtige dag om je buren beter te leren kennen. Neem de tijd om een praatje te maken. Vooral als je ergens net nieuw bent.

STEENBOK
22 december-20 januari

Zekerheid is voor jou altijd belangrijk, maar het leven is het afgelopen jaar behoorlijk veranderd. Dit is een mooie dag om je prioriteitenlijstje nog eens door te lopen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als er dingen zijn die je graag wil veranderen/bereiken: kom dan nu in actie. Meer steun van de kosmos krijg je dit jaar niet meer. Maar let op: je krijgt wat je wenst…

VISSEN
20 februari-20 maart

Op de een of andere manier is het geen makkelijke tijd voor je. Belangrijk is om je nu even op jezelf te focussen. De problemen van anderen mag je vandaag gerust ontwijken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie