Glamour's dag-horoscoop: vrijdag 12 februari

Nonchalance komt je duur te staan, Weegschaal

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het is zo’n dag waarop je je afvraagt waar je het allemaal voor doet. Vind je dat andere mensen wat meer mogen bijdragen? De toon waarop je het zegt, is allesbepalend.

STIER
21 april-20 mei

Je hebt niet alleen collega’s nodig, maar ook mensen die op jouw golflengte zitten. Met sommige mensen kun je het goed vinden. Vooral met een in het bijzonder…

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Te veel plannen kunnen verlammend werken. Daarom is het gewoon slim om je vandaag op één kwestie te richten. Ja, begin inderdaad met de leukste/makkelijkste taak.

KREEFT
22 juni-22 juli

De kans dat een wens vandaag in vervulling gaat, is aanwezig. Dat je het lot zelf een handje moet helpen, is kennis waarmee je meteen aan de slag kunt gaan.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Iemand uit je inner circle heeft iets bijzonders meegemaakt. Vind je het lastig om je hulp aan te bieden? Soms moet je dat niet eens doen, maar gewoon in actie komen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Jezelf vergelijken met anderen is meestal alleen goed als je er beter van wordt of iets van leert. Zijn er mensen die je bewondert? Klamp je aan hun voorbeeld vast en bijt je vast.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je gedachten gaan vandaag alle kanten op en je lijstje met taken is lang. En ingewikkeld. Focus jezelf zo goed mogelijk en werk met lijstjes. Nonchalance komt je duur te staan.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Ja, je hebt inderdaad een beetje ruimte en tijd voor jezelf nodig. Je hebt dat gewoon verdiend. Neem die snipperdag, maar beloof jezelf dat je dan echt iets voor jezelf doet.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Denk je de laatste tijd vaak aan mensen die je een beetje uit het oog bent verloren? Het kost niet veel tijd om even een berichtje te sturen of er een telefoontje aan te wagen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Sommige dingen kunnen veel makkelijker of sneller. Jij ziet dat, maar niet iedereen heeft die gave, Steenbok. Wees geduldig en leg je visie zo helder mogelijk uit.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het lijkt of je in een sneltrein zit! Zoveel gebeurtenissen en veranderingen! Misschien (nog) niet aan de buitenkant, maar van binnen is er iets groots gaande. Dat voel je!

VISSEN
20 februari-20 maart

Vandaag is er gelegenheid om over bepaalde kwesties te praten. Er is iemand bij wie je je hart kunt luchten. Blijf niet in je eentje met bepaalde ballast lopen, Vissen!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie