Glamour's dag-horoscoop: zaterdag 13 februari

Je intuïtie is aan het woord, Ram

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als je een beslissing moet nemen: luister dan vooral naar je gevoel. Heb je het gevoel dat er iets niet klopt? Luister daar dan naar. Je intuïtie is aan het woord.

STIER
21 april-20 mei

Afspraken lopen vandaag anders dan je dacht, dus wees een beetje flexibel en laat je eens verrassen. Wat niet wordt gewaardeerd? Als je weer afzegt omdat je het te druk hebt…

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je hebt behoorlijk hoge verwachtingen van een project, maar je ziet misschien een klein maar belangrijk detail over het hoofd. Hou rekening met vertraging of uitstel.

KREEFT
22 juni-22 juli

Over de liefde valt veel te vertellen, maar het is opvallend dat jij dat dus níet doet. Over sommige kwesties mag je best iets opener zijn. Vooral als ernaar gevraagd wordt door je lief.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is een gruwel voor Leeuwen, maar soms is het beter om een goed idee te kopiëren dan zelf iets te bedenken. Natuurlijk geef jij er je eigen twist aan! Zo creatief ben je wel.

MAAGD
24 augustus-22 september

Niets is wat het lijkt. Dat weet jij als geen ander. Het is een periode om op een beslissing terug te komen, of om een andere weg in te slaan of meer bedenktijd te nemen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De spanning tussen jou en iemand anders is duidelijk voelbaar. Opwindend, maar ook een tikje vreemd en onwennig. De enige manier is om dit persoon beter te leren kennen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het is zeker niet makkelijk om over persoonlijke kwesties te praten, want het maakt je kwetsbaar. Toch is de opluchting groot als je je hart eens lucht.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Probeer een beetje structuur aan te brengen in je gedachten, Boogschutter. Als je van de hak op de tak springt, begrijpt niemand je. Zoek een uitlaatklep voor je onrust.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hebt de laatste tijd aardig wat risico’s genomen. (voor jouw doen.) Zie je dat sommige dingen verrassend goed uitpakken? Wat zou je nu graag aanpakken? Ga ervoor!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is geen wonder dat je vandaag even wat minder energie hebt dan gewoonlijk. Je hebt een bijzonder drukke week achter de rug. Doe vandaag zo min mogelijk en kom tot rust.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je hebt het zelf misschien niet eens in de gaten, maar je raakt een gevoelige snaar met een opmerking. Intuïtief ben je vlijmscherp en je ‘weet’ wat je moet zeggen. Wat een gave!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie