Bestel nu Glamour's VOTE-nummer en krijg 2 mondkapjes cadeau

Wij gaan stemmen, jij toch ook?

vote issue, anke de jong
Alina Krasieva Photography

Op 17 maart is het weer tijd om te stemmen! Om deze reden besteedt Glamour deze maand extra veel aandacht aan het belangrijke thema politiek. Glamour's gloednieuwe VOTE-issue (mét Monica Geuze op de cover) ligt nu in de winkels. En dat is nog niet alles - als je het nieuwe nummer online bestelt, ontvang je hier exclusief twee mondkapjes bij. Op deze mondkapjes staan de teksten VOTE en VOTED, zodat ook jij iedereen kan overtuigen om te gaan stemmen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Glamour's VOTE-nummer

Journalist Eva Hoeke interviewt coverster Monica Geuze voor Glamour's nieuwe nummer. Ze vertelt over haar visie op politiek, hoe het coronavirus haar beïnvloedt en doet een boekje open over haar privéleven. Maar dat is niet alles! De bekende vlogger en influencer interviewde zelf Hugo de Jonge, vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (maar ook echtgenoot en vader) over hoe hij zijn drukke baan combineert met zijn gezin. Kortom: Glamour staat weer vol inspirerende interviews, mode- en beauty-inspiratie en een hoop andere interessante reads om je maand een boost te geven én je te begeleiden in je keuze om je stem te gebruiken.

Glamour mondkapje

Wil jij iedere maand het leukste blad van Nederland op je deurmat krijgen? Meld je dan aan als abonnee, en mis nooit meer een editie van Glamour. Wil je, net zoals het Glamour-team, stemmen in stijl? Bestel dan hier het nieuwe nummer, en krijg er gratis twee mondkapjes bij. Wij gaan stemmen, jij toch ook?This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur