Dit is de invloed van de Nieuwe Maan in Waterman op je leven

De energie is extra voelbaar, vanwege een verschijnsel dat voor het laatst voorkwam in 1962

de maan
Benjamin Voros

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Van de invloed van de verschillende Maanfasen tot de werking van verschillende kristallen: Nina kent alle ins en outs - en die deelt ze graag met je.

Het is weer tijd voor nieuwe energie. Op donderdag 11 februari is er sprake van een Nieuwe Maan. Deze keer staat ze in het dierenriemteken Waterman. Om 20:05 uur zal ze op haar hoogtepunt zijn. Deze Nieuwe Maan zal rebels en revolutionair aanvoelen. Bereid je voor op iets moois.

Nieuwe Maan in Waterman

Waterman is het elfde dierenriemteken met als element lucht. Naast rebels en revolutionair, zijn Watermannen humanitair en hebben ze alles over voor hun vrienden. Ze voegen zich graag bij grotere groepen mensen. Ze kunnen niet tegen onrecht en komen vaak op voor de minderheden in de maatschappij. Waterman is het dierenriemteken dat voor veranderingen zorgt. Ze zijn anders dan de rest en ze vinden dat ook leuk aan andere mensen. Deze thema’s zullen naar voren komen tijdens de Nieuwe Maan. Maak weer een connectie met je vrienden en je sociale cirkel of kijk wat je kunt bijdragen aan het grotere geheel.

Algemene thema

De invloed van Waterman is niet alleen voelbaar door de Maan; er staan op hetzelfde moment in totaal zes planeten in dit dierenriemteken: de Zon, Maan, Mercurius, Venus, Jupiter en Saturnus. De laatste keer dat dit fenomeen voorkwam was in 1962. Je kunt dus niet om deze energie heen. Probeer logica te gebruiken als je aan nieuwe projecten wil beginnen of om problemen en situaties te benaderen. Let wel op, Mercurius is nog steeds in Retrograde. Aan nieuwe projecten beginnen is nu niet heel slim, dus als je twijfelt kun je ook een oud project oppakken en in een nieuw jasje steken.

Ook is het belangrijk dat je je unieke zelf gaat omarmen. Deze Nieuwe Maan geeft je nu de ruimte om jezelf te ontdekken. Wie ben je eigenlijk? En wat is er uniek aan je? Deze Nieuwe Maan is ook een goed moment om aan de toekomst te denken of ieder geval aan het komende jaar. Wees creatief en inventief. Als je vastloopt met je ideeën of met je wensen op het moment, dan is het tijd dat je veranderingen gaat aanbrengen. Maak hier gelijk gebruik van als je een Nieuwe Maanwens doet. Bedenk voor jezelf bijvoorbeeld nieuwe doelen om je op weg te helpen. Het is ook een mooie tijd om iets compleet anders te proberen. Think out of the box en verplaats je in een Waterman.

Aspect met Mars

Er is een aantal Aspecten dat wat wrijvingen met zich meebrengt. Misschien voel je je rusteloos of merk je dat je extra koppig bent. De Maan maakt een Vierkant met Mars. Vierkanten zijn in de astrologie geen harmonieuze Aspecten, maar zorgen juist voor wrijving tussen de planeten. Dit Aspect zorgt voor emotionele spanningen en besluiteloosheid. Ook staat de Maan Conjunct Mercurius. Dit zal extra energie geven aan het logisch nadenken.

Volgende Nieuwe Maan

De volgende Nieuwe Maan gaat plaatsvinden op 13 maart. De Maan staat dan in het dierenriemteken Vissen. Dit is een waterteken en brengt emotionele energie met zich mee. Je kunt nogal wat emoties verwachten, maar het is ook een mooie kans om een connectie te maken met je spiritualiteit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie