Je wekelijkse tarot kaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Het wordt tijd om het leven te gaan vieren, Ram

glamour tarotreading
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Als een kaart omgekeerd terecht komt, heeft dit een andere betekenis. Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - Kelken Drie

Deze week voelt het leven aan als een feestje. Je hebt meer sociaal contact met vrienden en familie en er gaan nu feestjes gepland worden. Dit is een mooie kans om je connecties met de mensen om je heen weer eens te verdiepen. Koester de momenten die je samen hebt. Er gaat ook een betere balans komen tussen je werk en je sociale leven. Als je gestrest bent, spendeer dan tijd met degenen die je liefhebt om weer op te laden. Relax en laat het los. Het wordt tijd om het leven te gaan vieren.

Let deze week op het getal 20.

Stier - Staven Negen

Nadat je vorige week grote stappen vooruit hebt gemaakt, is nu het einde inzicht. Maak gebruik van deze week om nog de laatste details toe te voegen. Je kunt hier en daar wat obstakels verwachten, maar daar leer je alleen maar weer van. Het Universum wil zeker weten of je dit ook echt wil. Je hebt de laatste tijd veel geleerd en hierdoor heb je wijsheid vergaard. Dit gaat je verder helpen. Deze week ben je weer net zo zelfverzekerd als vorige week. Geloof in jezelf en ga nog even door.

Let deze week op het getal 17.

Tweelingen - Pentakels Drie

Deze week draait alles om samenwerkingen. Je ideeën gaan nu vorm krijgen en dit gaat ervoor zorgen dat je verder komt. Het is belangrijk dat je samenwerkt met andere mensen om succes te garanderen. Misschien kun je ook wel iets van ze leren. Zie het als yin en yang: jullie sterkte- en zwakte punten balanceren elkaar uit en zorgen voor een stroom van groei. Iedereen heeft wel eens hulp nodig van anderen. Creëer een team om je heen die goed bij je past en die hetzelfde doel heeft als jij. Werken gaat dan leuker worden.

Let deze week op het getal 4.

Kreeft - Ridder van Staven

Deze week is het belangrijk dat je gewoon dingen doet. Denk niet te veel na, anders houd je jezelf tegen. Je bent gepassioneerd en gemotiveerd om je dromen waar te maken. Wacht niet totdat dingen vanzelf gebeuren, maar pak elke kans aan die op je pad komt. Door vooruit te denken heb je ook geen tijd om te twijfelen. Het is begrijpelijk als je twijfelt, maar doe het dan niet. Ga op avontuur en kijk welke deuren er allemaal voor je opengaan. De beste dingen gebeuren buiten je comfort zone.

Let deze week op het getal 19.

Leeuw - Koningin van Staven

Deze week voel je je zelfverzekerder dan ooit. Je staat in je eigen kracht en handelt met passie. Ga achter je creatieve dromen aan. Wees ook niet bang om te zeggen waar het opstaat. Het wordt tijd dat je grenzen gaat stellen voor jezelf. Zoek mensen die op dezelfde golflengte zitten als jij. Hard zoeken hoeft niet, want sommigen komen al naar je toe. Deel ook eens al je creativiteit en ideeën met de mensen om je heen. Ze vinden je inspirerend. Je gaat enorm veel voor elkaar krijgen. Omarm je unieke zelf.

Let deze week op het getal 5.

Maagd - Pentakels Acht

Deze week draait alles om leren. Door gewoon dingen te doen kom je erachter wat je leuk vindt of wat bij je past. Je wil nu nieuwe skills leren om zo de beste mogelijke baan voor jezelf te generen. Lukt dit niet, dan heb je alsnog iets nieuws geleerd. Het kost tijd en doorzettingsvermogen om iets nieuws te leren, maar het is het waard. Je geduld gaat getest worden evenals je focus. Kies dus deze week iets uit wat je wil gaan leren. De kans dat het je ver gaat brengen is groot.

Let deze week op het getal 9.

Weegschaal - De Hogepriesteres

Je intuïtie roept je. Deze week is het belangrijk dat je echt naar je onderbuikgevoel gaat luisteren. Als je dat doet, dan zal dit je naar de juiste keuzes gaan leiden. Probeer de situatie ook niet onder controle te krijgen; laat de dingen gewoon gebeuren zoals ze moeten gebeuren. Let ook goed op de dromen die je hebt. Schrijf ze elke ochtend op en kijk wat voor berichten je binnenkrijgt. Misschien zitten hier wel de antwoorden in waar je naar op zoek bent. Reflecteer weer even naar jezelf en keer naar binnen.

Let deze week op het getal 2.

Schorpioen - De Magiër

Deze week is het tijd om te gaan manifesteren. Als je niet weet hoe je moet manifesteren, doe daar dan even onderzoek naar. Welke wensen of doelen wil je voor je neus zien ontvouwen? Maak een lijstje om het duidelijk te krijgen voor jezelf. Maak je geen zorgen, want het Universum staat nu volledig achter je. Het wordt ook tijd dat je je ware potentie gaat zien. Je hebt veel meer in je dan je denkt. Het wordt dus tijd om je kracht te claimen. Je kunt deze energie ook gebruiken om aan een nieuw project te beginnen.

Let deze week op het getal 1.

Boogschutter - De Duivel

Deze week is het belangrijk dat je jezelf gaat afvragen welke aspecten je op dit moment in je leven je tegenhouden. Jij bent degene die de touwtjes in handen heeft, dus alleen jij kan hier ook iets aan doen. Aan welke illusie werk je mee? Welke relaties in je leven werken eigenlijk niet meer? Het gaat even moeilijk zijn om hier doorheen te komen, maar het gaat je helpen om te groeien. Probeer jezelf los te koppen van het materialistische deel van je leven. Vraag jezelf af wat nu echt belangrijk is voor je.

Let deze week op het getal 15.

Steenbok - De Maan

De Maan werpt deze week licht op je schaduwkanten. Ze zullen naar boven komen door middel van je dromen en de angsten die je hebt. Hoe meer je bekend bent met je onderbewustzijn, hoe meer je je gaat realiseren van waaruit je handelt. Kijk waar je problemen zitten of wat voor onderliggende angsten je misschien hebt. Je zwakheden zijn ook je krachten. Een waarheid over iets kan nu ook naar de oppervlakte komen. Je intuïtie staat op scherp en die gaat je vooruit helpen. Probeer door bepaalde illusies heen te breken.

Let deze week op het getal 18.

Waterman - Staven Vijf

Competitie hijgt in je nek. Deze week lijkt iedereen een mening over je te hebben, maar naar jou wordt er niet geluisterd. Competitie kan geen kwaad, dus laat je daardoor niet uit het veld slaan. Gebruik het als nieuwe motivatie. Jij weet wat het beste voor jou is. Als mensen jou als een tegenstander gaan zien, dan komt dat alleen maar doordat je veel talenten hebt. Deze mogen ook gezien worden. Het is ook belangrijk dat je beseft dat je ook naar anderen moet luisteren. Zij mogen ook gezien worden. Zet dus even je ego opzij.

Let deze week op het getal 3.

Vissen - Kelken Zeven

Deze week staan veel wensen in de spotlights. Maar be careful what you wish for; sommige wensen kunnen nog wel eens verkeerd uitpakken. Doordat je te veel opties hebt, raak je in de war. Je bent bang dat je de verkeerde keuze maakt en daardoor dingen gaat missen. Zorg dat het voor jezelf duidelijk wordt wat je wil en achter welke wensen je aan wil gaan. Wat is je visie voor de lange termijn? Hierdoor kun je makkelijker beslissen welke keuze jou hier naar toe gaat leiden. Tip: maak een lijstje met voor- en nadelen.

Let deze week op het getal 11.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie