Glamour's dag-horoscoop: dinsdag 16 februari

Je sterke punten inzetten, levert je nu veel op, Weegschaal

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je bent enorm strijdbaar en je legt je niet bij de feiten neer. Tja, het zou niet de eerste keer zijn dat je vriend en vijand verbaast met deze houding.

STIER
21 april-20 mei

Prima dag om geld te verdienen en je spaarvarken te spekken. Of het van lange duur is? Alleen als je de verleiding om het meteen weer uit te geven, kunt weerstaan.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je ergens over twijfelt, vraag je dan af of je hier echt mee wil doorgaan. Als dingen niet kloppen of goed voelen: luister dan naar dat gevoel.

KREEFT
22 juni-22 juli

Zou je het contact met iemand naar een ander level brengen? Nodig de ander eens uit of toon belangstelling. Zet je over je verlegenheid heen, Kreeft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Niet alle onderwerpen zijn geschikt om via Whatsapp te bespreken. Vooral als het om iets gevoeligs gaat, komen woorden vaak verkeerd over. Dat weet je onderhand.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als er een mooie aanbieding voorbij komt, reageer dan snel. Je bent niet de enige die hier op aast. Uiteraard check je wel eerst even of het safe is.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De complimenten die je krijgt, zijn echt gemeend, Weegschaal. Het is een prima moment om je charme in de strijd te gooien. Je sterke punten inzetten, levert je nu veel op.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je hebt een beetje mixed feelings over de aandacht die je krijgt. Gaat het om jou als persoon of om wat je kunt of wie je kent? Eigenlijk weet je het antwoord al…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Verspil geen tijd met je af te vragen waarom iets gebeurt, maar reageer op de gebeurtenissen zoals ze komen. Zo vind je een briljante oplossing of idee. Win-win!

STEENBOK
22 december-20 januari

Als je het moeilijk vindt om iets nieuws te bedenken, neem dan een voorbeeld aan mensen die je bewondert. Als je eenmaal op gang bent, gaat de creativiteit heus wel stromen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

De beperkingen en grenzen die je de laatste tijd ervaart, voelen nu extra zwaar. Hang in there, Waterman. Het is zonde van je energie als je tegen de stroom in probeert te zwemmen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Hangt er nog steeds romantiek in de lucht? Als je de kans van enkele dagen geleden hebt gemist, kun je er vandaag misschien op reageren. Staat je hoofd er naar?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie