Glamour's dag-horoscoop: woensdag 17 februari

Kies je woorden voorzichtig, Maagd

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Ben je blij voor het geluk dat iemand anders heeft of vind je het toch lastig om enthousiast te reageren? Je bent sportief genoeg om over eventuele jaloerse gevoelens heen te stappen.

STIER
21 april-20 mei

Heb je even tijd voor jezelf nodig? Dóen, want vandaag lopen de spanningen hoog op. Niet alleen bij jou, maar jij bent wel een van degenen die er veel last van heeft.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als een plan niet doorgaat, betekent dat niet dat alles verloren is! Geef de moed niet op, maar wees realistisch. Te hoge verwachtingen koesteren, levert teleurstelling op.

KREEFT
22 juni-22 juli

Onthoud dat dingen momenteel veel zwaarder en heftiger lijken dan ze zijn. Probeer kalm te blijven in uitdagende situaties. Even weglopen om te kalmeren? Dóen als dat nodig is.

LEEUW
23 juli-23 augustus

De problemen en zorgen van anderen drukken een stempel op jou. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als het nodig is om wat meer afstand te nemen; doe dat dan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Dubbelcheck je werk, want een fout is vandaag snel gemaakt. Kritiek krijgen is nooit leuk, dus wees zelf vandaag ook mild tegen anderen. Kies je woorden voorzichtig.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Voel je je geblokkeerd of gehinderd? Natuurlijk wil je die impasse doorbreken, maar vandaag komt alles harder over dan de bedoeling is. Verbrand geen schepen achter je.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

je hoofd vol en kom je er niet meer uit? Tijd om op te ruimen en zaken beter te organiseren. De sfeer tussen jou en je lief is vandaag explosief, dus wees voorzichtig.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Bemoei je vandaag niet met de meningsverschillen van anderen, want voor je het weet zit je er middenin. De sfeer is vandaag gespannen. Er hangen conflicten in de lucht

STEENBOK
22 december-20 januari

Jaloezie overkomt de beste mensen wel eens. Ook jij bent er niet ongevoelig voor. Verwacht je niet te veel van anderen? Geef de ander wat meer ruimte als dat nodig is.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je ziet dingen weliswaar scherp, maar wat schiet je daar mee op als je anderen tegen je in het harnas jaagt? Dit is een super belangrijke dag om flexibel te zijn en niet impulsief te reageren.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is geen goed moment om toe te geven aan je impulsen. Voornamelijk niet goed voor je portemonnee, maar het voldoet zeer waarschijnlijk ook niet aan je verwachtingen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie