Glamour's dag-horoscoop: donderdag 18 februari

Je kunt andere mensen niet veranderen, Ram

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je kunt andere mensen niet veranderen, Ram. En andersom is het ook niet goed als jij je te veel moet aanpassen om ergens bij te horen of te worden geaccepteerd.

STIER
21 april-20 mei

Jouw manier van werken is goed, maar het wil niet zeggen dat dingen op jouw manier moeten gebeuren. Niet leuk, maar soms moet je gewoon doen wat je wordt opgedragen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Dit is niet het beste moment om grote beslissingen te nemen of diep te investeren. Je hebt de neiging om dingen mooier of makkelijker te zien dan ze zijn. Wees voorzichtig.

KREEFT
22 juni-22 juli

Over sommige kwesties kun je het best met één persoon praten. Gevoelsmatig zitten jullie op dezelfde lijn, maar het is vooral het heldere advies waar je iets mee kunt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hang in there, Leeuw. Je voelt je nu misschien ongezien, ondergewaardeerd of onbegrepen, maar veel mensen zijn te druk met zichzelf. Ook dit gaat wel weer voorbij.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het valt niet mee om patronen te doorbreken. Toch is het een kwestie van doorzetten en de moed niet opgeven. Een beetje afleiding zoeken, helpt vandaag het best.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je staat in vuur en vlam voor iets of iemand. Het gaat zelfs zo ver, dat je minder aandacht hebt voor je werk/studie. Misschien toch jezelf maar even wakker schudden, Weegschaal?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Over bepaalde zaken zijn jij en je partner het duidelijk niet met elkaar eens. Voet bij stuk houden? Soms is het beter om water bij de wijn te doen en de eerste stap te zetten.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Ook vandaag is het beter om je mening voor je te houden, want de sfeer is nog steeds een tikje gespannen. Jouw ongezouten visie landt waarschijnlijk niet goed.

STEENBOK
22 december-20 januari

Luisteren naar andermans problemen is prima, maar je hoeft niet meteen overeind te springen of oplossingen te bedenken. Neem een beslissing over een geldkwestie.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Iemand anders doet een ultieme poging om je te benaderen, maar het komt misschien nogal onhandig over. Het siert je als je kunt doen of je het niet in de gaten hebt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is tijd om een kwestie uit te praten. Het maakt niet uit dat je niet meteen de juiste woorden weet te vinden. Spreek vanuit je hart, dan komt de boodschap echt aan hoor.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie