Glamour's dag-horoscoop: zaterdag 20 februari

Bewaak je grenzen beter, Stier

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Vandaag is een mooie dag om jezelf met iets extra’s te verwennen. Droom je al een tijdje van iets? Met een beetje geluk heb je nu genoeg gespaard om het te kopen.

STIER
21 april-20 mei

Hard werken werpt vruchten af, maar echt leuk is het allemaal niet. De druk is hoog, er wordt veel van je verwacht en tijdgebrek is bijna gewoon. Bewaak je grenzen beter.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is nooit leuk als je de conclusie moet trekken dat je iets verkeerd hebt ingeschat, maar don’t beat yourself up. Je hebt iets geprobeerd. Volgende keer meer geluk.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je smijt je geld niet over de balk en door die karaktertrek heb jij nu genoeg gespaard om in iets groots te investeren of jezelf iets bijzonders cadeau te doen. Respect!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Sommige mensen gaan te veel en te vaak over je grenzen heen. Daar stoor je je al een tijd aan, maar nu ben je zo ver om (eindelijk) die grens te trekken. Goed zo, Leeuw!

MAAGD
24 augustus-22 september

Een baas, chef of andere autoriteit legt de lat nog iets hoger. Als het niet gaat, trek dan aan de bel. Het betekent misschien wel dat je meer openheid over jezelf moet geven.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het lijkt misschien of jij de touwtjes in handen hebt, maar de ander is sterker en koppiger dan je denkt. In de liefde is het tijd om open kaart te spelen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Oppervlakkige praatjes? Daar kun je momenteel geen enthousiasme voor opbrengen. Dat is de reden waarom je wat zwijgzamer bent dan gewoonlijk. Het kost je te veel energie.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Normaal gesproken is het goed om confrontaties te vermijden, maar vandaag mag je best iets sterker voor jezelf (of iemand anders) opkomen. Dat lucht ook lekker op.

STEENBOK
22 december-20 januari

Er zijn zoveel opties en mogelijkheden om uit te kiezen, dat de kans bestaat dat je overweldigd raakt. Kies één ding en maak je niet meer druk om wat je hebt losgelaten.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Mensen hemelen je enorm op of hebben hoge verwachtingen van je. Dit is behoorlijk ongemakkelijk. Het beste kun je maar meteen heel duidelijk zijn.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je kunt je van alle afvragen, maar als je echte antwoorden wil hebben, is het tijd om vragen te stellen. Je hebt meer aan eerlijkheid dan aan valse hoop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie