Glamour's dag-horoscoop: vrijdag 19 februari

Hoe meer je weet, hoe beter het is, Boogschutter

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Door prijzen te vergelijken (en door je kast te checken) voorkom je een nutteloze of overbodige aankoop. Niet alles is wat het lijkt. Geloof niet alle mooie praatjes.

STIER
21 april-20 mei

Onnadenkend gedrag of paniekreacties maken toch al gevoelige situaties nog gecompliceerder dan ze al zijn. Beheers de neiging om iemand eens flink de waarheid te zeggen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een reality check kan geen kwaad, maar wees eens eerlijk: hoeveel ‘bewijs’ heb je nog nodig? Blijf niet hangen als duidelijk is dat je niet wordt gewaardeerd.

KREEFT
22 juni-22 juli

Sommige mensen zien dingen uitsluitend vanuit hun eigen perspectief en daar verander je niks aan. Zonde van je energie om te proberen om ze van gedachten te laten veranderen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je hart luchten is natuurlijk prima, maar klap liever niet te veel uit de school. Sommige zaken kun je beter uitsluitend bespreken met degene die het aangaat.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het zit gewoon even niet mee. Tenminste; zo ervaar jij het misschien. Het is moeilijk om je schouders ergens onder te zetten als je er niet in gelooft. Werk daar eerst aan.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Alhoewel sommige zaken nog steeds heel opwindend en aantrekkelijk zijn, begin je langzaam maar zeker meer interesse in andere dingen te krijgen. Hou die focus vast.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Jij en iemand anders weigeren om ook maar één millimeter toe te geven. Zo wordt de kloof alleen maar veel groter. Is het geen tijd om de boel open te breken?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Zorg dat je zoveel mogelijk informatie krijgt over een bepaald onderwerp. Lees je goed in, verdiep je in de materie en stel vragen. Hoe meer je weet, hoe beter het is.

STEENBOK
22 december-20 januari

In financieel opzicht heb je geen klagen en zeker in vergelijking met veel anderen, gaat het jou zelfs voor de wind. Toch valt die gepeperde rekening vies tegen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Nog moet het lukken om iets voor elkaar te krijgen, alhoewel je iets minder hulp krijgt dan je gewend was. Verspil geen kostbare tijd en kom in actie, Waterman!

VISSEN
20 februari-20 maart

Hoera, het Vissenseizoen is aangebroken. Vandaag begint al met een bericht, uitslag of mededeling die duidelijkheid geeft. En wat was je daar aan toe!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie