Glamour's dag-horoscoop: zondag 21 februari

Stap over je eventuele gene heen, Leeuw

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een dag om met vrienden of een zus/broer door te brengen. Het hoeft geen hele dag te duren, dus er is tijd genoeg voor je andere plannen. Let op: luister vandaag extra goed.

STIER
21 april-20 mei

Je laat je vandaag niet op de kast jagen of opjutten. Haast maken? Je zou niet weten waarom. Toch is deze houding juist de oorzaak dat je ergens te laat komt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je aanpassingsvermogen is een van je sterkste punten. Kijk niet meer achterom, want het verleden is voorbij. Begin opnieuw, maar maak niet meer dezelfde fouten.

KREEFT
22 juni-22 juli

Zwijgen is vandaag goud. Ook al moet je op je tong bijten: hou je woorden binnen. Binnen no time wordt duidelijk dat dit de allerbeste strategie is. Wie het laatst lacht…

LEEUW
23 juli-23 augustus

Financieel advies of een beetje steun nodig? Nooit makkelijk om daarom te vragen, maar nood breekt wet. Stap over je eventuele gene heen, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het maakt voor jou niet uit of het zondag is: jij staat in de werkmodus. Tja, je bent ook niet in de mood om te niksen. Tip: werk niet te lang door. Je hebt echt meer rust nodig.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is een dag om toekomstplannen te maken. Ook al is die toekomst op dit moment nog best onduidelijk. Zin om iets nieuws te leren of uit te proberen? Doen!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Focus je op de mensen en onderwerpen die het meest voor je betekenen. Voor andere dingen heb je momenteel weinig ruimte en belangstelling. Niks mis mee!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Eerlijk zijn is inderdaad belangrijk, maar soms werkt het gewoon beter als je het aardig brengt en niet bot reageert. Vooral omdat mensen nu hypergevoelig reageren.

STEENBOK
22 december-20 januari

Practice what you preach! Vandaag kom je weliswaar weg met een leugentje om bestwil, maar het levert je onder de streep niks op. Wees het goede voorbeeld en hou vol.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Gun jezelf wat meer fun en ontspanning, Waterman. Je maakt het jezelf soms lastiger dan nodig is. Grijp een kans om de sleur te doorbreken aan.

VISSEN
20 februari-20 maart

Vermoeidheid kan opspelen. Of is het verveling die toeslaat? Kom in beweging, want deze dag heeft genoeg leuks in petto. Maar het wordt niet op een presenteerblaadje bezorgd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie