Glamour's dag-horoscoop: maandag 22 februari

Maak het jezelf vandaag niet zo moeilijk, Ram

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Spanningen tussen jou en je partner of collega zijn voor een deel te voorkomen door niet overal op te reageren of een punt van te maken. Maak het jezelf vandaag niet zo moeilijk.

STIER
21 april-20 mei

Verstand en gevoel zitten niet op dezelfde lijn en levert ook tegenstrijdig gedrag op. Neem de tijd om ergens over na te denken en reageer vooral niet te snel.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Probeer vandaag een praktische oplossing voor een probleem te bedenken. Denk niet te moeilijk of te ingewikkeld. Wees voorzichtig met het geven van kritiek.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is Treat Yourself Day! Verwen jezelf met lekker eten, een snipperdag of een spa-at-home sessie. Je knapt er enorm van op. En jij weet hoezeer je hier aan toe bent.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je gevoel zegt het een, je verstand (of mensen uit je omgeving) beweren iets anders. Wees realistisch en maak dingen niet mooier, groter of erger dan ze zijn.

MAAGD
24 augustus-22 september

Bepaalde mensen heb je al lang niet gesproken en gezien. Niet zo vreemd, maar geen reden om het erbij te laten zitten. Laat iets van je horen, Maagd.

WEEGSCAAL
23 september-22 oktober

Als er iemand van de nood een deugd maakt, ben jij het. Jezelf vervelen? Echt niet! Je komt zelfs tijd te kort. Het is bijna jammer dat de plicht roept…

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Een mooie goede dag om het verschil te maken en het juiste voorbeeld te zijn. Dat werkt vaak beter dan vertellen hoe het moet. Drukte in je familie/thuis blijft maar doorgaan.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Sommige zaken kosten meer geld dan je had gehoopt. Niet leuk, maar gelukkig heb je nog een noodfonds. Zorg er wel voor dat afspraken glashelder zijn!

STEENBOK
22 december-20 januari

Voor niks gaat de zon op, Steenbok. En garantie heb je ook niet onbeperkt of op alle artikelen. Daarom is het zo handig als je dat bonnetje nog kunt terugvinden…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Oude liefde roest niet? Mwah, dat hangt er maar net van af over wie het gaat. Aan sommige personen word je liever helemaal niet herinnerd. Groot gelijk dat je bedankt voor een aanbod.

VISSEN
20 februari-20 maart

Zit je niet helemaal lekker in je vel, Vissen? Je hoeft maar een kik te geven en mensen staan voor je klaar. Laat je niet in de put jagen door iemand die een spelletje met je speelt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie