Glamour's dag-horoscoop: dinsdag 23 februari

Voor jezelf opkomen is momenteel zeer belangrijk, Kreeft

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Wat een verschil! Nu je eindelijk wat meer energie hebt, ziet alles er anders uit. Minder ingewikkeld. Het is nog steeds een prima tijd om je leefgewoontes aan te passen.

STIER
21 april-20 mei

Niemand krijgt op dit moment zoveel kansen om vooruit te komen als jij. Het gaat geweldig met je werk en die promotie of nieuwe job vinden, komt binnen handbereik.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je voelt je stukken beter dan een week geleden en je krijgt meer vertrouwen in de goede afloop van een project. Fijn: wat je nu leert, heb je heel lang plezier van.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is een goed om te praten over zaken die je dwars zitten. Vooral als mensen iedere keer over je grenzen heen gaan. Voor jezelf opkomen is momenteel zeer belangrijk.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Goodwill werkt twee kanten op. Dit is een periode om te investeren in anderen, je hulp aan te bieden en er voor anderen te zijn. Zet je in voor anderen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Er zit weer beweging in bepaalde zaken en dat heeft direct invloed op je stemming. Nu is het tijd om in actie te komen. Begin met zaken die het meest haast hebben.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je bent ergens zó vol van, dat je er graag en vol enthousiasme over praat. Ben je in de ban van iemand of verliefd? De interesse en klik lijken wederzijds te zijn.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Hoe zit het met jouw creatieve talenten, Schorpioen? Je hebt meer in je mars dan je denkt, dus leef je uit. Het gaat om het plezier. Niet om een tentoonstelling organiseren!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Zijn er zaken die je wil uitspreken of rechtzetten? Er is voldoende tijd verstreken en de gemoederen zijn bedaard. Nu moet het lukken om de ander te bereiken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Kleine geschenken onderhouden de vriendschap. En de liefde! Het hoeft niet groot of duur te zijn; het gaat om het gebaar en de blijk van aandacht.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Merk je dat je inspanningen resultaat opleveren? Ha, dat is natuurlijk een aansporing om vol te houden of zelfs nog een tandje bij te zetten. Wees trots op jezelf!

VISSEN
20 februari-20 maart

Hoe druk je het ook hebt: doe vandaag in ieder geval ook iets waar je happy van wordt en energie van krijgt. Onthoud: afleiding en voldoende slaap slepen je overal doorheen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie