Glamour's dag-horoscoop: donderdag 25 februari

Slik die boze opmerking in en smile, Leeuw

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Liefde en vriendschap: je kunt niet zonder! De laatste tijd heb je veel mensen van een andere kant gezien. Het wordt steeds duidelijker wie ‘jouw’ mensen zijn.

STIER
21 april-20 mei

Nog even alles op alles zetten en dan is het tijd om wat meer te genieten. Zit je tegen een deadline aan of is er een klus die ineens aandacht nodig heeft? Ga er voor!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je verstand zegt dat je geduld moet hebben of meer onderzoek moet verrichten, je gevoel schreeuwt: nú! Een keus maken is vandaag allesbehalve makkelijk…

KREEFT
22 juni-22 juli

Over een financiële kwestie heb je meer informatie nodig. Alleen al daarom is het niet verstandig om een overhaaste beslissing te nemen. Laat je niet onder druk zetten.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een meningsverschil is niet erg, maar maak er geen drama van als je je zin niet krijgt of als dingen anders lopen dan je had gehoopt. Slik die boze opmerking in en smile.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het laatste wat je nu moet doen, is twijfelen aan jezelf of aan de beslissing die je net hebt genomen. Soms is het beter om naar je verstand te luisteren…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is bitterzoet, maar aan alles komt een eind. Het lijkt er op dat je hard aan de slag moet en er minder tijd is om je eigen ding te doen. Maar: je wordt nog aangenaam verrast.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het is natuurlijk fijn als anderen het roerend met je eens zijn, maar vandaag lopen de mening behoorlijk uiteen. Sommige argumenten zijn zo goed, dat jij haast gaat twijfelen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Hoe wil je een situatie aanpakken? Hulp inschakelen van anderen of kun je beter in je eentje aan de slag gaan. Kies, maar bedenk dat je niet overal verantwoordelijk voor bent.

STEENBOK
22 december-20 januari

Kritiek -hoe voorzichtig het ook wordt gebracht- wordt vandaag makkelijk verkeerd opgevat. Ben jij degene die zich aangevallen voelt? Trek geen verkeerde conclusies, Steenbok.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Eenheid lijkt vandaag ver te zoeken en dat drukt de sfeer. Misschien bedoelen jij en iemand anders wel hetzelfde, maar even een beetje afstand nemen, werkt soms prima.

VISSEN
20 februari-20 maart

Maak je toch niet zo druk om dingen die heel misschien kúnnen gebeuren! Als je ergens te veel stress over ervaart is het tijd om je hart te luchten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie