Glamour's dag-horoscoop: woensdag 24 februari

Doe lekker je eigen ding, Steenbok

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je ziet en spreekt je vrienden niet dagelijks, maar sommige mensen zijn hun gewicht in goud waard. Goed nieuws is onderweg of een wens gaat in vervulling.

STIER
21 april-20 mei

Je inzet voor je werk is fantastisch. Je doet zelfs meer dan er van je wordt verwacht. Dat dit ten koste gaat van andere zaken, zien de meeste mensen niet.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Het klinkt makkelijk, maar het is behoorlijk lastig om hardnekkige gewoontes en patronen te doorbreken. Maar de aanhouder wint!

KREEFT
22 juni-22 juli

Hap niet en laat je niet op de kast jagen door iemand die duidelijk met z’n verkeerde been uit bed is gestapt. Pas op voor mensen die achter je rug over je kletsen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

De dag start misschien wat moeizaam op, maar het wordt snel beter. Vooral als je eindelijk een bericht van iemand ontvangt. Dit maakt je dag weer goed!

MAAGD
24 augustus-22 september

Jezelf flinker voordoen dan je je voelt, is tricky. Vooral bij vrienden en familie is dit niet nodig. Kruip niet in je schulp als iemand fel of reageert of moeilijke vragen stelt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je wordt aardig rebels van alle regels en wetten. Gelukkig heb jij een prima oplossing bedacht waarmee je niemand kwaad doet. Leuk: nieuws van een oude vriend(in.)

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Andere mensen kunnen iets van je leren. Deel je kennis en ervaring en durf in te grijpen als mensen fouten maken. Natuurlijk is de toon waarop je spreekt, allesbepalend.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het wordt makkelijker om je in de situatie van iemand anders te verplaatsen. Kun je wel wat tips en adviezen gebruiken? Vraag daar dan om en wijs hulp niet af.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je kunt weinig met vage beloftes, vermoedens en geruchten. Het irriteert je zelfs. Laat je niet tegenhouden door negatieve mensen. Doe lekker je eigen ding, Steenbok.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je kunt niet ontkennen dat sommige zaken beter uitpakken dan je dacht. Daar hebben anderen beslist een rol in gespeeld. Dit is een mooi moment om je dankbaarheid te tonen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je kunt er niet tegen als zaken onduidelijk zijn en daarom ga je op onderzoek. Je haalt misschien meer boven water dan je verwacht. Maar so be it.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie