Glamour's dag-horoscoop: zaterdag 27 februari

Jij creëert je eigen geluk, Weegschaal

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Put jezelf niet zo uit en zorg ervoor dat je wat meer rust. De kunst van Niks doen heb je nog niet onder de knie. Het is moeilijker dan je dacht, maar de moeite waard om te leren.

STIER
21 april-20 mei

Je mag best kritisch zijn, Stier. Controleer je aankopen en bonnen. De kans dat er iets niet klopt, is groot. Zonde van je geld en makkelijk te voorkomen door op te letten.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Iemand neemt een loopje met je of probeert met ‘grappige’ opmerkingen de boel te sussen. Die tactiek werkt averechts. Grijp in en maak duidelijk waar je grens ligt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is enorm vermoeiend als je op twee gedachten blijft hinken en geen keus kunt maken. Zet de feiten nou eens op papier. Dan ziet het er meteen een stuk eenvoudiger uit.

LEEUW
23 juli-23 augustus

De kans is groot dat je overhaast of overdreven reageert. Dit kan gebeuren als je te veel op je tenen loopt of te hoge verwachtingen van andere mensen hebt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Heb je het gevoel dat iemand je voor het blok zet en je dwingt om een keus te maken? Dat hoef je niet te accepteren. Sommige ‘adviezen’ gaan wel erg ver.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Met sommige veranderingen heb je nog steeds moeite, maar jij hebt het talent om overal het beste van te maken. Dat doe je goed, Weegschaal. Jij creëert je eigen geluk!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Sommige mensen dringen je persoonlijke ruimte binnen. Geen wonder dat je daar moeite mee hebt. Onthoud dat jij bepaalt wat je wil en niet wil. Maak dat duidelijk, Schorpioen!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Niet alle stress is te voorkomen, maar sommige zaken kunnen echt nog wel een tijdje blijven liggen. Woon je samen? Huishoudelijke taken mogen wel iets beter verdeeld worden.

STEENBOK
22 december-20 januari

Er zijn zoveel opties en mogelijkheden om uit te kiezen, dat de kans bestaat dat je overweldigd raakt. Kies één ding en maak je niet meer druk om wat je hebt losgelaten.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Nee zeggen valt je op dit moment zwaar. Je doet het wel, maar het zit je toch niet lekker. Het scheelt een hoop als je dat onterechte schuldgevoel overboord kan gooien.

VISSEN
20 februari-20 maart

Krijg je geen hoogte van iemand? Tja, dat gevoel zou wel eens wederzijds kunnen zijn. Jullie draaien om elkaar heen, maar iemand zal de eerste stap moeten zetten. Jij?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie