Glamour's dag-horoscoop: zondag 28 februari

Jij doet dingen op jouw manier en tempo, Boogschutter

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Is er werkelijk sprake van afstand tussen jou en iemand anders of verbeeld je het maar? Als het een patroon begint te worden, kun je dat als een rode vlag opvatten, Ram.

STIER
21 april-20 mei

Wees eerlijk en geef antwoord als er om je mening, gedachten op gevoelens wordt gevraagd. Iets meer openheid kan ervoor zorgen dat jij en anderen closer worden.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je wordt niet alleen moe van te weinig bewegen of ongezond eten: stress is net zo funest. Probeer vandaag dat ene onderwerp te laten rusten. Morgen is er weer een dag.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is goed om aandacht te besteden aan dat knagende gevoel. Wat wil het je zeggen? Wat klopt er niet? Door feiten te checken, vallen de puzzelstukjes op hun plaats.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Er is een groot verschil tussen wat je zegt en hoe jij je voelt. Die tactiek werkt niet bij iedereen. Sommige mensen prikken er doorheen. Een kans om je hart te luchten!

MAAGD
24 augustus-22 september

Denk nog maar eens goed na of je je echt kunt houden aan een belofte. Vooral als blijkt dat er toch veel meer van je wordt verwacht dan je dacht.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Andere mensen helpen en steunen is niet hetzelfde als jezelf wegcijferen, Weegschaal. Kijk eens goed of je niet voor andermans karretje wordt gespannen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Schijn bedriegt! Sommige mensen doen zich heel anders voor dan ze zich voelen. Je hoeft ze daar niet mee te confronteren. Als jij er maar iets mee kunt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Mensen reageren overgevoelig. En misschien geldt dat ook voor jou. Leg de lat wat lager en vergelijk jezelf niet met anderen. Jij doet dingen op jouw manier en tempo.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als jij je lekkerder voelt als die ene klus gedaan is, dóe dat dan. Maar hou een deel van deze dag vrij om te luieren en te genieten. Je hebt het harder nodig dan je denkt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Krijg je opmerkingen dat je wat gespannen bent? Ai, daar zit een kern van waarheid in. Eventuele sombere of verveelde gevoelens waaien in de buitenlucht snel weg.

VISSEN
20 februari-20 maart

Wie wil het laatste woord hebben? Jij of je lief? Of allebei? Zonde van de energie. Gekibbel en ‘grappige’ opmerkingen zijn vandaag de struikelblokken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie