Glamour's dag-horoscoop: vrijdag 26 februari

Met zoveel doorzettingsvermogen ga jij je doel snel bereiken, Waterman

daghoroscopen
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Krijg je geen hoogte van het gedrag van een prille liefde of iemand die je nog niet zo goed kent? Tja, dit hoort er blijkbaar ook bij. En geef toe: intrigerend is het beslist.

STIER
21 april-20 mei

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Soms gaat het er niet om wat je kunt, maar wie je kent. Je netwerk kan je vooruit helpen, Stier. Daar mag je best gebruik van maken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De power struggle tussen jou en iemand anders is voorbij. Toch? Dit is een mooie dag om een compromis te sluiten en koppigheid overboord te zetten. Een last van je schouders!

KREEFT
22 juni-22 juli

Je kunt niet alle ballen in de lucht blijven houden zonder af en toe een time out in te lassen. De spanning loopt aardig op bij jou en dat kun je nou net niet gebruiken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zoek niet te veel achter een opmerking van iemand anders. Soms drukken mensen zich onhandig of bot uit. Maar als je het niet kunt loslaten: vraag dan om uitleg.

MAAGD
24 augustus-22 september

Laat je niet opjutten, maar schuif beslissingen ook niet eindeloos voor je uit. Als je ergens klaar mee bent, is het tijd om op zoek te gaan naar iets beters. Dat verdien je!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het weekend staat voor de deur, maar het ziet er naar uit dat jij een versnellinkje hoger moet. Ondertussen wordt weer eens bewezen dat liefde tijd, energie en aandacht nodig heeft.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Nee, je bent niet terug bij af. Er is wel degelijk iets veranderd, ook al is het in jouw ogen nog niet perfect. Probeer de voordelen en zegeningen te tellen. Het zijn er veel!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je krijgt geen kans om je te vervelen. Integendeel: soms snak je naar meer tijd voor jezelf. Maak daar een besluit van en regel dat. Voor je het weet, is het weekend voorbij.

STEENBOK
22 december-20 januari

Die (nieuwe) verantwoordelijkheden vallen eigenlijk best mee, maar dat roep je natuurlijk niet hardop. Durf vandaag nee te zeggen tegen een voorstel waar je geen zin in hebt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Sommige mensen kiezen voor de makkelijke manier, maar dat gaat nu voor jou beslist niet op. Maar met zoveel doorzettingsvermogen ga jij je doel snel bereiken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Loop jij maar fijn met een hele grote boog om negatieve mensen heen. Je hebt genoeg aan je hoofd en het gezeur van sommige mensen kun je er niet bij hebben. Punt uit!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie